9 motive sa faci sex zilnic

17 mai 2023,
Vizualizari: 18.703, 1 azi
motive sa faci sex zilnic

Stresat, satul de problemele curente ale zilei? Daca raspunsul e DA, s-a descoperit solutia: SEXUL. Sexul este cheia fericirii, a longevitatii si a sanatatii. Esti de acord? Iata ce beneficii are sexul, potrivit studiilor.

Sexul reduce stresul

Respiratia profunda nu reuseste sa reduca nivelul de stres? Incearca sexul! In timpul actului sexual, in corp se elibereaza dopamina, o substanta care inhiba hormonul stresului, precum si endorfine (hormonii fericirii), si oxitocina. Intr-un studiu de laborator publicat in Public Library of Science journal, s-a demonstrat ca masculii cobai activi din punct de vedere sexual erau mai putin anxiosi decat cei care nu aveau deloc activitate sexuala.

Faci miscare

Sexul este o forma de activitate fizica. In timpul actului sexual, schimbarile fiziologice din organism sunt asemanatoare unei sesiuni de exercitii fizice la sala. Pulsul creste, respiratia se intensifica, obosesti. Si, vestea buna, arzi calorii. Daca faci sex de trei ori pe saptamana, timp de cel putin 15 minute, intr-un an arzi 7500 de calorii. Echivalentul unei alergari de 100 km.

Sexul stimuleaza sistemul imunitar

Daca vrei sa scapi de raceala, sexul este cel mai bun raspuns. Nivelul de Imunoglobulina A, un antigen care lupta impotriva virusurilor, creste atunci cand ai o viata sexuala intensa.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole