Ultimele

9 moduri prin care poti intretine pasiunea in casnicie

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 9 moduri prin care poti intretine pasiunea in casnicie
moduri prin care poti intretine pasiunea in casnicie

Casniciile sau relatii pe termen lung pot fi greu incercate de-a lungul anilor. Adesea pasiunea dispare, o data cu trecerea anilor si instalarea obisnuintei cu cel de langa tine. Site-ul www.menshealth.com propune 9 moduri prin care “focul” dintre parteneri se poate mentine, o data ce ele vor fi aplicate in relatie.

1. Faceti sport amandoi

Cercetatorii de la University of Texas au descoperit ca exercitiile fizice activeaza sistemul nervos simpatic al femeii, acelasi care este puternic activat si in viata sexuala. Asa ca, daca e in forma fizica buna, ar fi in forma si pentru sex.

2. Folositi un vibrator

Un cercetator american, Debby Herbenick, a descoperit faptul ca exista o legatura foarte puternica intre vibrator si mentalul femeii: vibratorul stimuleaza imaginatia si zona mental, fiind asociat cu ideea de placere si orgasm. Asa ca, fara timiditati, folositi unul.

Citeste si: Plictiseala in pat? Iata 8 pozitii sexuale care vor incinge dormitorul

3. Folositi lubrifiant

Un studiu din 2011 realizat de Indiana University demonstreaza legatura stransa dintre lubrifiant si placerea maxima.

4. Conexiunea mentala

Femeile sunt mult mai inclinate sa fie distrate sau sa aiba atentie distributiva, in comparatie cu barbatii. Asa ca e de preferat sa existe conexiune la nivel mental pe subiecte legate de sex – imagini, sunete si orice in jurul subiectului.

5. Tehnica presiunii coitale

Presupune sa alegi pozitia in care baza penisului sa poata presa cu toata forta zona clitorisului, astfel existand sanse mult mai mari si rapide de inducere a orgasmului partenerei.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 2 iunie 2023