9 lucruri pe care barbatii ar trebui sa le faca mai des

27 septembrie 2019,
Vizualizari: 6.053, 1 azi
masturbare barbati - sfatulparintilor.ro - pexels-photo-1005689

Nu e ceva rau sa fii un cavaler, un gentleman. Femeile au nevoie de cineva special care sa le trateze ca pe niste femei speciale. Barbatii ar trebui sa se poarte ca niste adevarati cavaleri pentru ca nu exista motive serioase pentru a se comporta altfel.

Iata 9 lucruri pe care barbatii ar trebui sa le faca mai des.

1. Sa fie cinstiti

Nu esti interesat de o intalnire cu ea, spune-i-o. Daca ea vrea ceva, iar tu altceva, lamureste lucrurile. Femeile nu sunt obiecte pe care sa le folosesti si apoi sa le arunci cand te-ai plictisit sau nu mai ai chef. Daca vrei doar o aventura de-o noapte, de ce sa ii promiti luna de pe cer cand stii clar ca nu i-o vei putea aduce. Sunt sute de femei la fel de dornice de o partida de-o noapte fara alte complicatii ca si tine. Cauta-le pe acelea.

2. Sa nu dea sperante

Daca in sufletul tau simti ca o relatie nu va merge, ca e ceva ce nu te implineste, atunci nu o mai lungi. Nu iti irosi timpul si nu i-l strica nici pe al ei.

3. Sa asculte

Oamenii vor sa fie auziti, iar femeile nu fac exceptie. Ascult-o! Chiar daca nu te intereseaza ce spune, rezista, mai ales daca este femeia cu care, probabil, vei trai alaturi o buna bucata de vreme, daca nu chiar toata viata!

4. Sa respecte

Chiar daca esti indragostit de o femeie si o simti ca fiind o bucata din tine, asta nu inseamna ca esti stapanul ei. Ea este o o fiinta aparte, independenta de tine. Are propriile ganduri si opinii. Respect-o ca atare! Nu incerca sa o convingi ca valorile, dorintele tale sunt cele corecte, mai ales daca ei ii fac rau.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole