Ultimele

9 axiome ale atractiei fizice

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 9 axiome ale atractiei fizice
axiome ale atractiei fizice

Barbatii sunt foarte interesati de sex si judeca femeile in functie de experienta pe care o dobandesc in acest domeniu. Un barbat spunea: “Femeile isi poarta pe buze sufletul, iar barbatii, hormonii”.

1. Barbatii si femeile au idei diferite despre atractia fizica.

Femeile o percep in termeni pragmatici, adica ce trebuie sa faca ca sa fie atragatoare. Barbatii sunt adesea atrasi de calitatile interioare care seduc, acea “stralucire interioara” care le confera o aura de senzualitate.

Citeste si: Cum sa ajungi la inima unei femei. 7 cai secrete

2. Increderea in sine este determinanta pentru atractia fizica si depaseste importanta altor calitati.

Daca o femeie are incredere in propria capacitate de a alege, nu e neaparat necesar sa arate superb; in lipsa acestei increderi, frumusetea nu ii e de mare folos.

3. Multi barbati sunt de parere ca exista un fel de “aura” sexuala care le inconjoara pe anumite femei, care emit puternice “vibratii sexuale”.

4. Barbatii sunt atrasi de modul in care o femeie intra in legatura cu ei, cat este de disponibila, cat de mult o intereseaza barbatii in general si in ce mod ii determina sa se gandeasca la ea in termeni sexuali.

5. Exista si un element subtil de pericol erotic prezent in atractia fizica, de genul celui emanat de staruri ca Cybill Shepherd si Tina Turner.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 11 iulie 2023