8 semne ca mariajul e la final

30 iunie 2019,
Vizualizari: 17.185, 1 azi
semne ca mariajul e la final

Sfarsitul este aici. Daca ai probleme sa accepti ca relatia de cuplu si-a atins limitele iata 8 semne care iti arata ca este timpul sa treci mai departe.

  1. Cand nu mai esti tu insuti/ati

Daca atunci cand te uiti in oglinda te intrebi cine esti cu adevarat, s-ar putea ca totul sa aiba legatura cu relatia de cuplu. Distractia, iesitul in oras au devenit dintr-o data neinteresante la fel ca si timpul petrecut cu familia. Dintr-o data realizezi cat de mult te-ai schimbat pentru partenerul/a de cuplu si acum totul este pierdut.

  1. Va certati zilnic

Chiar si cele mai marunte lucruri va calca pe nervi? In fiecare zi sunt certuri intre tine si jumatatea ta? Relatiile de cuplu n-ar trebui sa se transforme in lupte zilnice si nicio competitie de-a cine tipa mai tare. Este timpul sa pui punct.

  1. Nu vezi niciun viitor

Cand nu luati in calcul casatoria si copiii si nu il vedeti pe celalalt ca pe o persoana importanta din viitor, atunci relatia este doar o pierdere de vreme. De ce sa continui sa irosesti atat timpul tau cat si pe al ei/lui?

  1. Ai prefera sa fii singur/a

Mergi la un film insa nu iei in calcul sa-l vezi alaturi de iubitul/a ta? Dar atunci cand jumatatea ta te intreaba daca vrei sa petreaca timp alaturi de tine si tu il/o refuzi de fiecare data? De fapt nu faci decat sa tragi de timp, stii ca relatia voastra este sortita esecului, nu-i asa?

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole