Ultimele

8 lucruri pe care sa nu le spui niciodata unui barbat

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 8 lucruri pe care sa nu le spui niciodata unui barbat
lucruri pe care sa nu le spui niciodata unui barbat

Sa fii indragostit este, cu siguranta, cea mai frumoasa stare din lume, cu tot ce implica ea.  Insa adesea se pot crea situatii delicate intre parteneri, in sensul in care femeia spune deschis anumite chestii in urma carora un barbat se poate simti jignit; partenera nu intelege ce anume il jigneste si de aici… momentele incordate.

Iata 8 lucruri pe care sa nu le spui niciodata partenerului tau.

1. Esti baiatul mamei!

Cei mai multi dintre barbati raman, de-a lungul vietii, „baietul mamei”; este un fapt cunoscut, insa nu trebuie sa subliniezi ca vezi si stii asta. Si oricum nu e nimic negativ in acest statut: in fond, mama e cea care i-a dat viata, cea care l-a hranit, educat si crescut, ca tu sa-l iubesti azi asa cum e. Ca atare, nu-ti imagina ca propriul fiu isi poate ignora complet mama sau o poate trata ca un animalut de companie. Majoritatea baietilor tine enorm de mult la mame, asa cum si tu iti iubesti parintii, de fapt. Insa nu le place sa le spui ca se tin de fusta mamei si la varste adulte; asa ca incearca sa nu cazi intr-una dintre cele mai mari greseli pe care le poate face o femeie intr-o relatie.

7 lucruri pe care trebuie sa le spui actualului iubit despre fostul

2. Incepi sa chelesti

Barbatii incep sa cheleasca la un moment dat: unii mai devreme, altii mai tarziu. Dar ia gandeste-te, tu cum te-ai simti daca ti s-ar spune: hei, graso, mai uita-te in oglinda si ia masuri neaparat, ca ti-au aparut noi colacei in jurul burtii! De altfel, esti cam cat Canada de mare! Cei mai multi barbati sunt mai sensibili decat vor sa arate atunci cand vine vorba despre parul lor. Ii lovesti acolo unde ii doare daca faci asemenea observatii despre podoaba lor capilara.

3. Trebuie sa avem o discutie

Aceste cuvinte le provoaca agitatie mare, fiindca e clar ca sunt probleme care plutesc in atmosfera. Si daca el e sigur ca n-ar avea, teoretic, de ce sa-si faca griji, tot devine agitat si preocupat, mai ales ca nu stie ce-l asteapta si despre ce e vorba cu adevarat. Pentru ei aceste cuvinte inseamna drama, complicatii si poate chiar lacrimi, chestiuni cu care nu sunt obisnuiti si carora nu prea stiu cum sa le faca fata.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 22 august 2023