8 lucruri pe care barbatii nu vor sa le afle de la femei. Daca i le spui s-ar putea sa se supere!

16 octombrie 2019,
Vizualizari: 14.897, 1 azi
barbatii nu vor sa afle de la femei

5. Un caine a mai bun decat un sot  

Cu totii suntem de acord. Cateii sunt adorabili. Cel putin unii dintre ei. Te iubesc neconditionat, sunt loiali. Insa sa-i spui unui tip ca animalutul tau de casa este mai adorabil decat un barbat e cu totul alta poveste. Asa ca uita formula “mai bine un caine, decat un sot!”.

6. Ce amant bun era ex-ul

Una dintre cele mai grave erori pe care le poate face o femeie este sa-si laude fostul iubit, mai ales cand e vorba de sex. Daca sunt mai slabi si nu se ridica la pretentiile tale, lasa-l, nu e nevoie sa-l umilesti spunandu-i de ce.

 

7. Cat de rau iti este la menstruatie

Iata inca un detaliu ce tine de intimitate. Pe barbati nu-i intereseaza decat ziua de inceput si ziua de sfarsit. PUNCT. Orice se petrece intre cele doua zile nu-l priveste si mai ales nu vrea detalii.

8. Ca mimezi orgasmul

Daca faci asta, de ce trebuie sa i-o spui? Oricum, nu barbatul are de pierdut. In aceste situatii ai doua solutii: ori discuti cu el problema, ii spui sincer ca nu poti ajunge la orgasm si gasiti imprena solutii, ori renunti la relatie si gasesti pe cineva care sa te duca pe culmile extazului.

Imagine de Pixaline de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole