8 lucruri esenţiale pentru o viaţă sexuală împlinită

08 aprilie 2020,
Vizualizari: 10.076, 1 azi
Viaţă sexuală - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - portrait-4640997_1920

Când este vorba despre viaţa sexuală mulţi bărbaţi nu realizează că lucrurile nu se pot reduce doar la aparatul genital. Este nevoie de un amalgam de calităţi necesare pe care un cuplu trebuie să le posede dacă vor să aibă o viaţă sexuală împlinită.

 

În cazul în care viaţa sexuală a cuplului se află acolo unde vă doriţi, atunci aceste sfaturi s-ar putea să nu fie pentru voi, însă dacă lucrurile nu stau deloc aşa, atunci ai nevoie să bifezi lista şi să transformi o viaţă sexuală mediocră într-un scenariu demn de filmele erotice de la Hollywood.

 

 

Viaţă sexuală #1: Comunicare

Înainte să te gândeşti la penetrate trebuie să comunici. Evident că nu este vorba doar despre discuţiile despre sex; tu şi soţia ta trebuie să fiţi deschişi şi oneşti unul cu celălalt despre fiecare aspect al vieţii voastre. În caz contrar, resentimentele şi supărările vor face ca sexul să fie ultima opţiune pe lista voastră de priorităţi.

Bineînţeles că trebuie să vorbiţi şi despre ce vreţi în pat. Sunt o mulţime de cupluri care nu sunt satisfăcute cu viaţa lor sexuală dar partenerilor le este teamă să-şi spună of-ul pentru a nu le răni sentimentele celor dragi. Însă cum ai putea fi satisfăcut dacă nici măcar nu comunici cum ţi-ar plăcea să faci dragoste? Vorbiţi despre sex: puteţi să purtaţi conversaţiile chiar în timp ce-l faceţi. Află ce-i place şi fii clar când îi spui ce-ţi place ţie.

 

 

Viaţă sexuală #2: Experimentare

Cei mai mulţi dintre bărbaţi nu sunt misionari, însă când este vorba despre experimentare nu vor să depăşească o anumită limită. Pentru o viaţă sexuală împlinită trebuie să ai deschidere şi să experimentezi lucruri noi. Poţi încerca să-i faci un sex oral dacă nu ai făcut-o încă. Fii deschis şi amândoi veţi avea de câştigat.

 

 

Viaţă sexuală #3: Generozitate

Chiar dacă cei mai mulţi dintre bărbaţi nu-şi doresc decât să ejaculeze în două minute după care să doarmă nu trebuie să ştii că sexul ar trebui să fie satisfăcutor pentru amândoi.

Petrece puţin timp producându-i plăcere, dă-i şi ei timp să te mulţumească pe tine şi după ce aţi avut orgasm amândoi, discutaţi puţin sau măcar ia-o în braţe dacă nu mai poţi să-ţi ţii ochii deschişi şi vrei să dormi.

 

 

 

Viaţă sexuală #4: Spontaneietate

Orice femeie visează să fie surprinsă uneori, iar această dorinţă se aplică şi în cazul sexului. Indiferent că îi place să facă amor sub cerul liber, sau să faceţi sex în dormitor, în casa unui prieten care a dat o petrecere sau să o săruţi pasional doar pentru că s-a întors cu faţa la tine, fă-i astfel de surprize sexuale şi va rămâne pe vecie a ta.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

Gradinita
Blossom Salon
minimax
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări