8 calitati pe care barbatii le cauta la femeia perfecta

02 mai 2023,
Vizualizari: 27.700, 1 azi
calitati pe care barbatii le cauta la femeia perfecta

Ce vor barbatii de la o femeie? Unii ar putea spune sa fie blonda, slaba, sexy, cel putin cupa C, sa-i placa fotbalul etc. De cele mai multe ori, la aceasta intrebare barbatii dau raspunsul gandindu-se la o femeie cu care ar petrece o noapte. Cum arata, insa, femeia cu care ar vrea sa-si petreaca o viata?

Iata ce raspunsuri au dat barbatii chestionati intr-un sondaj realizat pe site-ul Goodguyswag.com.

1. Are aceleasi valori cu ale barbatului

Femeia perfecta ar trebui sa aiba aceleasi valori si aceleasi credinte si idealuri. Altfel, relatia ar avea foarte mult de suferit.

2. Scoate ce este mai bun dintr-un barbat

Daca zilele petrecute alaturi de o femeie nu sunt departe de a fi un cosmar, atunci nu e ceea ce trebuie. O femeie ar trebui sa te faca sa te simti mai bun, mai puternic. Daca nu simti decat dureri de cap si nervi intinsi la maximum, ai ales gresit.

Citeste si 5 calitati ascunse pe care femeile le cauta la barbatul perfect

3. E de incredere

Increderea este un ingredient de baza intr-o relatie. Nu ai incredere intr-o persoana, inseamna ca vei petrece doar zile amare alaturi de ea. Vei fi tot timpul in deriva: te minte, nu te minte? Are sau nu pe altcineva?

4. E ambitioasa

Un barbat puternic are alaturi o femeie puternica, independenta. Ca barbat, te poti considera liderul cuplului. Dar o relatie nu se rezuma la cine este seful si cine este servitorul. Femeia poate avea si ea planuri, poate munci la fel de mult ca si tine.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole