8 cai sa te bucuri mai mult de sex

09 august 2023,
Vizualizari: 8.184, 1 azi
cai sa te bucuri mai mult de sex

5. Aminteste-ti de latura emotionala

Multe studii releva faptul ca sexul dupa casatorie este mai intens, chiar si decat al cuplurilor care traiesc in concubinaj. Explicatia ar fi ca partenerii sunt mult mai implicati in plan afectiv, legatura dintre ei fiind mai stransa. Gandeste-te la lucrul asta inainte. Nu sunteti impreuna numai in pat, ci si in viata, pana cand moartea va va desparti, asa cum ati jurat in fata altarului.

Cum sa faci sex in dus si sa te bucuri din plin de el

6. Da un telefon, trimite un email sau un sms

Ai 30 de secunde libere? Trimite-i un mesaj de dragoste sotului tau. Va ajunge direct la inima. Este bine stiut faptul ca relatiile sexuale au la baza o relatie afectiva puternica, mai ales pentru femei. Cele mai fericite cupluri in dormitor sunt cele care au si o relatie sentimentala solida. Sexul inseamna mult mai mult decat cateva minute de placere fizica.

7. Incuie dormitorul

Multe cupluri prefera sa nu faca sex de teama sa nu-i suprinda copiii „in flagrant”. Decat sa fiti ca eroii povestii cu drobul de sare care ar putea cadea de pe soba, mai bine rezolva problema incuind usa dormitorul.

8. Fa primul pas

Cand a fost ultima data cand ai initiat o partida de sex. Daca astepti tot timpul ca sotul sa faca primul pas s-ar putea sa-i transmiti mesajul ca pentru tine sexul este o simpla obligatie conjugala. Ceea ce nu-i foarte confortabil pentru el. Preia initiativa macar o data pe luna, o sa fii surprinsa de rezultat.

foto: Depositphotos.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole