7 tipuri de flirt la barbati

21 august 2022,
Vizualizari: 8.055, 1 azi
tipuri de flirt la barbati

Cand vine vorba de flirt, barbatii pot aborda mai multe tactici, in functie de felul lor de a fi. Vor face totul pentru a o impresiona, fie direct, fie mai pe ocolite. Iata 7 tipuri de flirt la barbati.

1. Festivalul complimentelor

“Ochii tai sunt cei mai frumosi”, “Glumele tale sunt cele mai tari”… Tot ce ai tu sunt cele mai “hot”, “misto”, “tari”, “mari” si toate epitetele posibile din lume. Acest tip de barbat nu va conteni sa-ti faca complimente. Atentie, insa, sa fie si sincere.

2. Glumetul

Femeilor le plac barbatii cu simtul umorului, asa ca el va demonstra ca se incadreaza. Va face glume despre orice. Tot ce-si doreste este sa te vada zambind si va face de toate ca sa obtina asta, pana si cele mai penibile lucruri.

Citeste si: Vrei sa cuceresti o femeie? Ce trebuie sa stii despre flirt

3. Directul

Este tipul de barbat care va veni la tine si te va invita in oras, fara alte ocolisuri. Iti va spune din prima ca te place si nu ai decat doua variante: accepti sau il refuzi. Daca te place cu adevarat, va incerca sa te cucereasca prin orice mijloace. Depinde de tine ce decizii iei.

4. Timidul

Il vei surprinde mereu rosind sau uitandu-se in alta parte atunci cand iti indrepti privirea catre el. Vrea sa te impresioneze, insa nu stie cum, si atunci se emotioneaza. De obicei, acest tip de barbati, ar putea sa te ignore total, chiar daca te place.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole