7 tipuri de barbati de care trebuie sa fugi

25 iulie 2019,
Vizualizari: 9.377, 1 azi
semnale ca nu e interesata

Cand este vorba despre viata sentimentala nu exista niciodata o reteta care sa functionezi in orice situatie. Da, intalnirile cu persoanele nepotrivite sunt excelente pentru imaginea de sine. Sigur, te poti dezvolta din punct de vedere personal. Insa nimeni nu ar trebui sa se arunce la nesfarsit in relatii nepotrivite si sa sufere din nou si din nou din cauza faptului ca se intalneste cu barbati care nu stiu cum sa trateze o femeie.

Iata 7 tipuri de barbati de care trebuie sa fugi.

  1. Tipul „la mine acasa”

Daca un barbat continua sa-ti spuna ca doreste sa „te scoata in oras” si „sa te duca la un restaurant” insa de fiecare data locul de intalnire este la el acasa… ei bine, da, el este un mincinos. Este in regula sa nu prea iesiti si sa petreceti mai mult timp in pat insa numai daca amandoi urmariti acelasi lucru. Problema este atunci cand barbatul incearca de fiecare data sa te joace pe degete. Daca doar pretinte ca vrea sa te scoata in oras, insa niciodata nu te-au dus la un restaurant, pizzerie, probabil ca are intentii ascunse.

  1. Tipul „care isi schimba comportamentul” in fata prietenilor

Daca este super dulce cu tine cand sunteti doar voi – iti trage scaunul, iti spune ca esti foarte frumoasa, te tine de mana – insa te ignora in totalitate, ori chiar este nepoliticos in mijlocul prietenilor lui, atunci inseamna ca are mari probleme de caracter. Iar tu nu poti ramane alaturi de el pentru a i le rezolva.

  1. Tipul care „loveste o alta femeie” in fata ta

Crezi ori nu, multe femei ies cu barbati care lovesc femeile. Daca te vezi cu un tip caruia, in mod constant, ii sare tandara si loveste alte persoane, dar de fiecare data gaseste scuze pentru comportamentul sau, insa iti spune ca tu esti singura persoana care conteaza pentru el… ei bine minte. Meriti pe cineva mai bun.

  1. Tipul pe care nu vrei sa-l prezinti prietenelor tale

Sa te intalnesti cu cineva pe care incerci sa-l tii departe de cercul tau de prietene poate fi cu adevarat epuizant. Mai ales daca faci asta de teama ca s-ar putea da la una dintre amicele tale, atunci probabil ca mai bine ar fi ca fiecare sa mearga pe drumul sau.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole