Problemesex

7 sentimente pe care ar trebui sa le traiesti in relatia de cuplu

sentimente pe care ar trebui sa le traiesti in relatia de cuplu

Daca esti alaturi deja de persoana menita sa fie cu tine ar trebui sa stii ca exista sentimente pozitive pe care le-ai experimentat in relatia voastra. Jumatatea ta ar trebui sa te faca sa te simti un/o barbat/femeie cu adevarat special/a. Ar trebui sa te ajute sa ajungi la un nivel al fericirii, despre care inainte nu credeai ca exista.

Iata 7 sentimente pe care ar trebui sa le traiesti intr-o relatie de cuplu speciala:

1. Confort

Este unul dintre sentimentele pe care cuplurile reusite le traiesc. Ar trebui sa te simti suficient/a de confortabil incat sa-i spui jumatatii tale oricand, orice. Ar trebui sa fie o persoana alaturi de care sa razi, insa, in acelasi timp, sa puteti avea si o conversatie serioasa. Nu este doar partenerul/a ta ci si cel mai bun prieten.

Te mai poate interesa: 5 duşmani de moarte ai relaţiei de cuplu

2. Determinare

Te face sotul/ia ta sa te simti ca si cum ai putea cuceri lumea intreaga? Ar trebui sa te ajute sa ai atat de mult succes, atat de sanatos/a si atat de fericit/a pe cat este posibil. Ar trebui sa fie un adevarat ajutor in provocarile pe care le accepti, sa te sprijine in tot ceea ce faci si sa te faca sa te simti ca poti obtine tot ceea ce ti-ai propus.

3. Siguranta

Nu ar trebui niciodata sa-ti fie teama de partenerul/a ta. Este normal sa fii ingrijorat/a dupa ce ti-ai mintit sotul/ia legat de unde ai petrecut o noapte, insa daca te astepti sa te loveasca atunci ceva nu este in regula. Nu ar trebui niciodata sa permiti cuiva sa te abuzeze fizic. Daca cineva te raneste, ar trebui sa renunti la acea relatie.

4. Pasiune

Ar trebui sa fii incantat/a de fiecare data cand jumatatea ta te strange in brate. Ar trebui sa fii emotionat/a de fiecare data cand te saruta si te mangaie. Intr-o relatie sanatoasa pasiunea nu se incheie niciodata. Poate ca se domoleste putin dupa ce apar copiii in viata voastra, insa intotdeauna ar trebui sa existe bucurie in inimile voastre.

Te mai poate interesa: Esti compatibil cu partenerul de cuplu? Afla ce spune data de nastere

5. Securitate

Nu ar trebui sa fii ingrijorat/a ca relatia voastra s-ar putea incheia curand. Pentru ca stii ca atunci cand apare o problema gasiti mereu o solutie. Va iubiti prea mult pentru a lasa ca relatia voastra sa fie distrusa de ceva minor. Ar trebui sa simti ca poate avea grija de tine, iar el/ea ar trebui sa simta la fel. Spre exemplu, daca esti racit/a paartenerul/a nu va avea nicio problema sa-ti faca o supa si sa te hraneasca.

6. Speranta

Ar trebui sa-ti poti imagina viitorul alaturi de partenerul/a ta. Poate ca te poti vedea alaturi de el/a avand impreuna copii sau mutandu-va intr-o casa noua. Lucrul cel mai important este ca nu poti sa te imaginezi fara actualul/a partener/a alaturi in viitor.

7. Recunostinta

Ar trebui sa fii recunoscator/are ca ai gasit un partener/a cu adevarat uluitor/oare. Uneori, este greu sa gasesti pe cineva cu care sa te potrivesti atat de bine, asa ca fii mandru/a ca ti-ai indeplinit obiectivul si nu uita niciodata cat de norocos/oasa esti. Nu lasa sa treaca nicio zi in care sa nu-i reamintesti cat de speciala este jumatatea ta, indiferent ca ii faci un compliment sau ii oferi un sarut special.

Sursa: Allwomenstalk.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version