5 duşmani de moarte ai relaţiei de cuplu

23 februarie 2020,
Vizualizari: 19.278, 1 azi
sa cresti intimitatea

Din momentul în care ai găsit fata potrivită, ultimul lucru pe care îl doreşti este s-o pierzi din cauza unor paşi greşiţi. Nimeni nu se poate gândi la absolut toate lucrurile care pot distruge o relaţie de cuplu, însă în următoarele rânduri  veţi citi principalele 5 cauze care pun în pericol o relaţie de cuplu.

 

1. Înşelatul

Una dintre principalele cauze, dacă nu cea mai importantă, a distrugerii a unei relaţii de cuplu este înşelatul, pentru că atunci când cineva calcă strâmb, niciodată nu va mai exista încredere totală între parteneri. De cele mai multe ori, după descoperirea că partenerul are/a avut o aventură, relaţia s-a rupt, şi chiar dacă cuplul depune eforturi mari să treacă peste, de cele mai multe ori nu reuşeşte să supravieţuiască.

 

 

2. Plasarea carierei pe primul loc

Cu siguranţă că partenerul tău de viaţă este foarte mândru de succesele tale profesionale şi apreciază faptul că are alături un bărbat/femeie ambiţios(oasă), în acelaşi timp însă, se aşteaptă să-ţi faci timp şi pentru el/ea. Dacă rămâi peste program seară de seară şi anulezi în ultima clipă ieşirea în oraş pentru că s-a ivit o întâlnire de la care nu poţi lipsi sau dacă alegi să petreci mai mult timp alături de colegii de la birou, va trage concluzia că nu se află pe lista priorităţilor tale.

 

 

3. Să fii neglijent(ă) cu tine însuţi/însăţi

Dacă partenerul de viaţă te-a ales pentru că te îmbrăcai într-un anumit fel sau pentru că aveai o anumită ţinută, înseamnă că-i plăcea să te vadă astfel. În cazul în care devii neglijent (ă)cu tine, în privinţa modului în care te îmbraci şi mai ales a igienei personale, după ce aţi devenit cuplu, nu faci altceva decât să îi transmiţi că nu este atât de important(ă) pentru tine încât să te menţii la acelaşi standard.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole