7 sentimente pe care ar trebui sa le traiesti in relatia de cuplu

14 iulie 2019,
Vizualizari: 7.017, 1 azi

5. Securitate

Nu ar trebui sa fii ingrijorat/a ca relatia voastra s-ar putea incheia curand. Pentru ca stii ca atunci cand apare o problema gasiti mereu o solutie. Va iubiti prea mult pentru a lasa ca relatia voastra sa fie distrusa de ceva minor. Ar trebui sa simti ca poate avea grija de tine, iar el/ea ar trebui sa simta la fel. Spre exemplu, daca esti racit/a paartenerul/a nu va avea nicio problema sa-ti faca o supa si sa te hraneasca.

6. Speranta

Ar trebui sa-ti poti imagina viitorul alaturi de partenerul/a ta. Poate ca te poti vedea alaturi de el/a avand impreuna copii sau mutandu-va intr-o casa noua. Lucrul cel mai important este ca nu poti sa te imaginezi fara actualul/a partener/a alaturi in viitor.

7. Recunostinta

Ar trebui sa fii recunoscator/are ca ai gasit un partener/a cu adevarat uluitor/oare. Uneori, este greu sa gasesti pe cineva cu care sa te potrivesti atat de bine, asa ca fii mandru/a ca ti-ai indeplinit obiectivul si nu uita niciodata cat de norocos/oasa esti. Nu lasa sa treaca nicio zi in care sa nu-i reamintesti cat de speciala este jumatatea ta, indiferent ca ii faci un compliment sau ii oferi un sarut special.

 

Sursa: Allwomenstalk.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole