7 semne care iti indica daca ii place sa faca sex cu tine

26 aprilie 2023,
Vizualizari: 344.239, 1 azi
Ce sa faci si ce sa NU faci dupa o partida de sex

Nu te multe ori te intrebi daca partenerului de sex ii place sa faca sex cu tine. Cum intrebarea “Iti place?” n-are sens sa o pui din 5 in 5 secunde, este indicat sa urmareste gesturile pe care le face, zgomotele pe care le scoate, astfel incat sa stii cat de cat pe unde te afli in ceea ce priveste nivelul de placere pe care il oferi.

Iata 7 semne care iti indica daca ii place sa faca sex cu tine.

1. Strange pumnii

Ai observat ca atunci cand il/o saruti intr-un anume loc strange pumnii sau isi incordeaza picioarele? Continua! Este un semn clar de placere.

2. Cum se comporta la final

Daca imediat ce ati terminat o partida mai vrea alta, e clar. Nu-ti poate rezista. Iar daca asta se repeta din nou si din nou, inseamna ca esti foarte priceput(a)!

Daca este distant(a) sau se intoarce pe partea cealalta fara un sarut sau o imbratisare, e clar ca ceva nu a fost in ordine. Daca este dragastos(oasa), te saruta, te imbratiseaza, atunci ai facut tot ceea ce a trebuit.

Citeste si: Viata de cuplu: De ce nu vor unele femei sa faca sex

3. Vorbeste despre sex

Daca partenerul tau vorbeste tot timpul despre ce i-a placut si ce ar mai vrea in cele mai mici detalii, fii sigur(a) ca ii place sa faca sex cu tine si vrea sa va cunoasteti din ce in ce mai bine pentru a repeta “performantele”.

Daca iti trimite mesaje sexy sau iti sopteste lucruri “obraznice” iti transmite ca vrea din nou.

4. Te atinge mereu

Un om caruia ii place sa faca sex cu tine va fi tot timpul in preajma ta si va cauta sa te atinga, in fel si chip. O mangaiere, o strangere de mana, un sarut, o imbratisare, orice atingere poate fi un semn ca mai vrea.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole