7 pozitii sexuale clasice cu care nu dai gres

17 aprilie 2023,
Vizualizari: 23.434, 1 azi

Fiecare om vrea, din cand in cand, condimentarea relatiei sexuale. Iar daca simti nevoia sa faci asta mai des, nu inseamna neaparat ca este ceva rau. Cu toate acestea, intoarcerea la pozitiile de baza poate fi mai excitant decat te-ai gandi.

Iata 7 pozitii sexuale clasice cu care nu dai niciodata gres si care pot aduce cele mai intense orgasme.

1. Pozitia misionarului

Cea mai comoda pozitie, mai ales cand sunteti obositi. Este o pozitie ideala si pentru incepatori. Pozitia misionarului creeaza apropiere si intimitate si sexul poate dura mai mult de ambele parti.

Te mai poate interesa: Penis mic? 10 pozitii sexuale pentru barbatii slab dotati

2. Pe la spate

O pozitie sexuala care garanteaza o penetrare adanca, ideala pentru o partida rapida dimineata, inainte de a pleca la serviciu. Pozitia are doza ei de salbaticie, asa ca poate fi foarte excitanta pentru ambele parti.

3. Lingura

Este o pozitie intima si senzuala care presupune ca amandoi stati pe o parte, iar penetrarea se face pe la spate. Este ideala pentru zilele in care amandoi partenerii sunt foarte obositi, insa tot vor putina “miscare”.

4. Ea deasupra

Din cand in cand, femeilor le place sa preia controlul, iar pozitia deasupra este tot ce au nevoie. Pozitia favorizeaza femeia intrucat ea decide unghiul penetrarii, viteza si ritmul miscarilor. O varianta a acestei pozitii este ca el sa nu stea culcat, ci in sezut, fie pe scaun, canapea, fie in pat, cu spatele rezemat de ceva. Aceasta pozitie confera, de asemenea, intimitate si apropiere, intrucat va puteti saruta si mangaia in voie.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole