7 pozitii fierbinti pentru o saptamana „orgasmica”

13 decembrie 2019,
Vizualizari: 26.832, 1 azi
pozitii fierbinti

5. Vineri: „69“ orizontal

Ai vrea sa te poti aseza pe fata lui fara toata stangacia si stanjeneala de la inceput, cand efectiv te asezi pe fata lui si esti ingrijorata ca el sa nu surprinda vreo priveliste care poate nu te flateaza? Atunci asezati-va intinsi pe o parte, fata in fata (dar nu unul cu fata la celalalt), si oferiti-va o partida de sex oral „in sincron“. Tineti-va unul de picioarele celuilalt si pierdeti-va in valurile de placere!

6. Sambata: pozitia lenesa de dimineata – „carligul“

Sambata dimineata puteti lenevi in pat, incercand pozitia „carligului“. El va sta intins pe o parte, sprijinit pe un cot, iar tu il vei incaleca, cu picioarele asezate ca un carlig peste coapsele lui. El te va patrunde din lateral in timp ce tu stai intinsa pe spate. Incearca sa faci din solduri miscari circulare sau sub forma cifrei 8 – e un mod excelent de a incepe week-end-ul!

7. Duminica: pozitia „iubitilor in oglinda“

Aceasta pozitie nu tine de forta, ci de tandrete! E pozitia perfecta pentru o dimineata de duminica in pat! Stati in genunchi unul in fata celuilalt si indoiti cate un genunchi (ca o fandare pe care o faceti cu piciorul opus – tu indoi stangul si el dreptul, ca sa te poata patrunde). Tineti-va in brate si stati ca in glinda, privindu-va in ochi si bucurandu-va amandoi de senzatia sanilor tai care se freaca usor de pieptul lui.

Autor: Alexandra NEDELCU
Sursa: Handbag.com

Imagine de StockSnap de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole