7 ponturi despre cum sa-ti mentii casnicia “fierbinte”

22 noiembrie 2019,
Vizualizari: 8.127, 1 azi

5. Redeveniti necunoscuti

Din cand in cand, prefa-te ca n-o cunosti, ca sunteti din nou la inceput, ca vrei s-o cuceresti si sa afli totul despre ea. Nu e nimic mai excitant pentru o femeie, decat sa se dezvaluie din nou si sa o lasi sa vorbeasca despre ea. Redescoperirea reciproca este unul dintre cele mai excitante procese prin care trece un cuplu.

6. Fii mereu inventiv

Nu lasa sa se instaureze plictiseala in dormitor, invata noi tehnici si noi pozitii mereu, ca s-o surprinzi si sa n-o lasi nici pe ea sa se plictiseasca si sa stie intotdeauna la ce sa se astepte din partea ta. Asa se instaureaza usor usor plictiseala in cuplu si nimeni nu vrea asta. Eventual uitati-va impreuna la filme si cautati impreuna materiale care sa va inspire.

7. Profita de pauze

Se pare ca, a ne intoarce din cand in cand la perioada virginitatii si a abstinentei, face foarte bine oricarei relatii de cuplu. Dupa macar trei zile de pauza, petreceti timp impreuna cu mangaieri si saruturi, exact ca adolescentii, fara sa va scoateti hainele de pe voi si fara sa avansati prea departe. Mai faceti inca doua zile de pauza si atingeti-va peste tot doar cu buzele, ocolind organele genitale. Apoi mai stati alte doua zile: hormonii vor tropai, pur si simplu, iar sexul va fi naucitor, mai mult ca sigur.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole