7 ponturi ca sa ai orgasm

15 august 2022,
Vizualizari: 47.178, 1 azi
ponturi ca sa ai orgasm

Orgasmul e un moment absolut magic, pe care orice femeie si-l doreste. Din pacate, el nu vine ori de cate ori il dorim si il asteptam. Dar site-ul Sheknows.com sare in ajutorul doamnelor, oferindu-le un top 7 ponturi pentru a avea o relatie de stransa prietenie cu orgasmele.

1. Autostimulare

Poate ca ai auzit de o mie de ori cuvintele astea, dar nu strica sa le mai auzi inca o data: daca tu nu stii sa te satisfaci pe tine insati, cum poti sa te astepti s-o faca altul pentru tine?! Trebuie sa stii ce sa ceri. Asadar, e important sa te simti confortabila cu tine insati si sa te masturbezi. Si cand o faci, nu e important doar sa termini, ci si sa fii atenta la corpul tau si sa identifici ce anume te conduce catre orgasm.

2. Vorbeste

Acum, ca stii bine cum se ajunge la orgasm, e la fel de important sa stii sa-i si comunici partenerului tau asta. Spune-i in cuvinte clare: ”mai sus”, ”mai jos”, “la dreapta” sau “la stanga”. N-o sa ia foc mobila din jur!

3. Nu sta degeaba

In timp ce el “lucreaza” la partea de jos, nu-ti ignora sanii. Stimularea lor poate elibera o doza importanta de oxitocina, hormonul atat de important in relatia cu orgasmul.

4. Relaxeaza-te

Spre deosebire de barbati, care pot avea orgasm oriunde, oricand, oricum, cu oricine, la femei treaba e ceva mai complicata. Identifica elementele care te relaxeaza cel mai bine – lumanari, muzica, o baie, un masaj etc – si foloseste-te de ele in consecinta.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole