7 pasi pentru a-ti imbunatati viata sexuala in cuplu

14 mai 2023,
Vizualizari: 11.515, 1 azi
pasi pentru a-ti imbunatati viata sexuala

Atat de multi oameni se lasa cuprinsi de griji si de probleme si nu mai au deloc energie si pentru a avea o viata sexuala activa. Potrivit unui raport din SUA (din nefericire pentru Romania nu avem cifre) 40 de milioane de americani sunt implicati intr-o casnicie din care sexul lipseste cu desavarsire.

Insa reconectarea sexuala pentru cuplurile casatorite nu este un lux, ci o necesitate si un mariaj fara viata amoroasa este precum un corp fara viata. Daca esti implicat intr-o astfel de relatie iata un program de pasiune intins pe 7 zile prin care sa-si resuscitezi viata sexuala. Va fi mai degraba o calatorie a intimitatii sexuale decat un sprint orientat spre climax.

Incearca acest program si vezi daca poti sa-ti repui pe picioare viata amoroasa:

1. Prima noapte: El ii face un masaj

In noaptea intai sotul ar trebui sa-si rasfete sotia cu un masaj lung si senzual care nu este concentrat pe zonele ei sexuale. Acorda o atentie sporita umerilor, spatelui, interiorului genunchilor, interiorul coatelor, lobilor urechilor, obrajilor si fruntii. Este punctul de start ce implica zonelor non sexuale ale corpului si astfel va fi reaprinsa dorinta prin neatacarea zonelor fierbinti.

Citeste si: Cat de des ar trebui sa faci sex intr-un cuplu

2. A doua noapte: Ea ii intoarce favoarea

In aceasta seara sotia ar trebuie sa urmeze acelasi reguli ca si in seara precedenta. Reciprocitatea este esentiala intr-un mariaj. Nu poti fi un buton pe care il apesi si imediat genereaza placere. Trebuie sa arati ca te bucuri la fel de mult atunci cand il atingi pe partener ca atunci cand esti atinsa tu insati. Sotul insa, fiind gentleman, trebuie sa o lase pe sotia lui mai intai.

3. A treia noapte: Timpul atingerilor

In cea de-a treia noapte trebuie facuta trecerea de la atingerea senzuala la cea sexuala. Aceasta este noaptea in care sotul ar trebui sa-si mangaie sotia pe tot corpul – acum ar trebui insistat pe zonele erogene. Incheiati seara pe concentrarea, in special, asupra zonei sexuale. Ar trebui sa o excite insa sa n-o aduca la orgasm. Si nu, fara penetrare inca. Asteptati.

4. A patra noapte: E randul lui

Acum sotia ii aplica acelasi tratament partenerului, iar penetrarea nu este inca permisa. Si nu, nu poate trisa printr-o partida scurta, asa ca spune-i sa nu mai implore. Ceea ce faceti voi este o definitie mai larga a sexului. Prea adesea, sexul este perceput ca o penetrare urmata de un climax nesatisfacator. Aici se incearca a se demonstra ca sexul inseamna sa faci dragoste. Si implica mai mult decat cateva parti ale corpului, implica corpul in totalitate. Iar pentru a fi eficace, ai nevoie de control sexual si disciplina.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole