7 motive pentru care barbatii isi parasesc iubitele

24 august 2022,
Vizualizari: 19.881, 1 azi
motive pentru care barbatii isi parasesc iubitele - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_53620575_L

Nu tot timpul intr-o relatie lucrurile sunt numai lapte si miere. Sunt relatii care pur si simplu se destrama, fie din vina unuia sau ambilor parteneri.

Iata care sunt principalele 7 motive pentru care barbatii isi parasesc iubitele.

1. Nu au suficient spatiu

Acest spatiu este necesar ambilor parteneri, si barbati, si femei deopotriva. Sunt barbati carora le place din cand in cand sa se mai vada si cu prietenii lor, fara ca iubitele sa fie de fata (si viceversa este perfect valabila). Supararea apare in momentul in care iubitele considera aceste “iesiri” un fel de abandon si incep sa-si piarda increderea in parteneri. Se instaleaza gelozia si apar telefoanele “de control”. Aceasta atitudine din partea femeilor ii va indeparta pe barbati, care se vor simti iritati si incorsetati.

2. Incercarile de a-i schimba

Barbatii ar trebui acceptati asa cum sunt, cu bune si cu rele. Nu-ti convine de unul, cauta pe altcineva care sa ti se potriveasca. Incercarea de a transforma barbatul de langa tine in ceva la care tu visezi din copilarie se poate transforma intr-un esec stralucitor. In plus, oamenii ar trebui sa se schimbe pentru ei insisi, nu de dragul cuiva.

3. Lipsa atractiei

Intr-o relatie, atractia trebuie sa fie si fizica, si psihica. In momentul in care exista o lipsa, indiferent din care “tabara”, barbatul (dar si femeia) vor cauta altceva, in alta parte. Insa atat timp cat barbatul este fascinat de persoana ta si din punct de vedere emotional, si din punct de vedere fizic, n-ai de ce sa-ti faci probleme.

Citeste si: 5 motive pentru care barbatii se despart de femeia pe care o iubesc

4. Lipsa satisfactiei sexuale

Unul dintre cele mai importante elemente dintr-o relatie, desi multi nu vor sa recunoasca asta, este satisfactia sexuala. Nimeni (nici barbat, nici femeie) nu va ramane langa o persoana cu care nu se intelege in pat. Mai devreme sau mai tarziu, va pleca in cautarea fericirii sexuale.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole