7 motive pentru care barbatii isi parasesc iubitele

25 martie 2020,
Vizualizari: 19.542, 1 azi
inselat - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - fall-3087667_1920

Nu tot timpul intr-o relatie lucrurile sunt numai lapte si miere. Sunt relatii care pur si simplu se destrama, fie din vina unuia sau ambilor parteneri.

Iata care sunt principalele 7 motive pentru care barbatii isi parasesc iubitele.

1. Nu au suficient spatiu

Acest spatiu este necesar ambilor parteneri, si barbati, si femei deopotriva. Sunt barbati carora le place din cand in cand sa se mai vada si cu prietenii lor, fara ca iubitele sa fie de fata (si viceversa este perfect valabila). Supararea apare in momentul in care iubitele considera aceste “iesiri” un fel de abandon si incep sa-si piarda increderea in parteneri. Se instaleaza gelozia si apar telefoanele “de control”. Aceasta atitudine din partea femeilor ii va indeparta pe barbati, care se vor simti iritati si incorsetati.

2. Incercarile de a-i schimba

Barbatii ar trebui acceptati asa cum sunt, cu bune si cu rele. Nu-ti convine de unul, cauta pe altcineva care sa ti se potriveasca. Incercarea de a transforma barbatul de langa tine in ceva la care tu visezi din copilarie se poate transforma intr-un esec stralucitor. In plus, oamenii ar trebui sa se schimbe pentru ei insisi, nu de dragul cuiva.

3. Lipsa atractiei

Intr-o relatie, atractia trebuie sa fie si fizica, si psihica. In momentul in care exista o lipsa, indiferent din care “tabara”, barbatul (dar si femeia) vor cauta altceva, in alta parte. Insa atat timp cat barbatul este fascinat de persoana ta si din punct de vedere emotional, si din punct de vedere fizic, n-ai de ce sa-ti faci probleme.

4. Lipsa satisfactiei sexuale

Unul dintre cele mai importante elemente dintr-o relatie, desi multi nu vor sa recunoasca asta, este satisfactia sexuala. Nimeni (nici barbat, nici femeie) nu va ramane langa o persoana cu care nu se intelege in pat. Mai devreme sau mai tarziu, va pleca in cautarea fericirii sexuale.

5. Imcompatibilitatea

Compatibilitatea este de baza intr-o relatie. Lipsa unor interese comune, certurile pe subiecte puerile, lipsa respectului reciproc, lipsa increderii si a intelegerii duc la fisurarea unei relatii, iar primii care fac un pas inapoi in astfel de situatii sunt barbatii.

6. Plictiseala

Cand faci aceleasi lucruri, in fiecare zi, este greu sa fii incantat. Pentru ca o relatie sa fie de durata, ambii parteneri ar trebui sa se straduiasca sa pastreze totul la nivel incitant si excitant.

7. “Altul”

Sunt femei care se simt confortabil cu un amic barbat. N-ar fi nimic rau in asa. Insa, ai grija sa nu vorbesti constant despre alt barbat in preajma barbatului tau. Se va simti “in plus”. Un barbat se simte special daca femeia de langa el vorbeste despre el si se gandeste tot timpul la el.

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
minimax
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole