7 lucruri pe care trebuie sa le spui actualului iubit despre fostul

06 decembrie 2019,
Vizualizari: 11.554, 1 azi
sa spui actualului iubit despre fostul - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - people-2602981_1920

5. Prieteni comuni

Daca aveti prieteni comuni exista sanse sa dati, din cand in cand, nas in nas. Spune-i inainte actualului iubit care sunt prietenii comuni. In acest fel, el stie cine sunt acestia si cand este posibil sa se intalneasca cu fostul tau partener. Astfel, actualul prieten nu se va simti ciudata daca va veti vedea.

 

6. Motivul pentru v-ati despartit

Daca relatia voastra a fost una serioasa este extrem de important sa-i spui actualului motivul pentru care ati decis sa apucati pe drumuri diferite. Asa nu inseamna ca trebuie sa dezvalui motivul fiecarei despartiri, ci doar cea care te-a afectat cel mai mult. In acest fel, actualul partener are ocazia sa afle mai multe despre tine. Insa asteapta pana in momentul care va simtiti amandoi confortabil in legatura cu trecutul tau.

 

7. Sentimente pentru fostul iubit

Actualul partener merita sa stie daca mai ai sentimente pentru fostul prieten. Nu este corect pentru el sa intre intr-o relatie cu tine daca tu mai ai anumite gandul cu fostul. Poate fi cel mai greu lucru de spus, insa e mai bine sa afle de la tine si nu de la altcineva. Vorbeste cu actualul iubit si explica-i totul pe indelete.

 

Sursa: allwomenstalk.com

Imagine de StockSnap de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole