Ultimele

7 lucruri pe care femeile le considera infidelitate. Le faci si tu?

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 7 lucruri pe care femeile le considera infidelitate. Le faci si tu?

Nu doar sexul cu o alta persoana poate fi considerat infidelitate. Femeile au o lista cu multe alte situatii pe care le considera inselat.

Iata care sunt acestea. Le-ai facut si tu?

Ai profil activ pe un site de matrimoniale

Site-urile pe care se intalnesc persoane singure pot fi o optiune atunci cand iti cauti jumatatea. Dar dupa ce ai intalnit pe cineva si ai si o relatie, nu ar mai exista justificare pentru pastrarea profilului pe aceste site-uri, cu atat mai mult sa-l actualizezi periodic.

Potrivit unui sondaj realizat de Mens’Health, 70% dintre femei considera acest lucru drept infidelitate.

Esti emotional atasat de o alta persoana

Potrivit sondajului mentionat mai sus, 61% dintre persoanele chestionate au considerat ca nu e nevoie de contact fizic cu o alta femeie ca sa fii infidel. Faptul ca te gandesti constant la o alta te face la fel de vinovat. Poti avea o multime de prietene la care sa apelezi pentru suport emotional, insa atunci cand persoana cu care ai o relatie nu mai este confidentul tau numarul 1, ar trebui sa-ti ridici semne de intrebare.

Flirtezi in mesaje

Putin sub 60% dintre femeile chestionate au considerat ca purtarea unor discutii siropoase pe SMS sau alte forme de mesagerie cu o alta persoana este un fel de infidelitate. Ti poate parea ca este “distractie” sau “amuzament”, insa acest tip de mesaje incalca granita fidelitatii. Analizeaza ce sta in spatele dorintei de a flirta cu o alta femeie. Daca simti ca relatia in care esti implicat nu e ceea ce ai nevoie, mai bine opreste-o. Daca simti ca relatia merita continua, atunci opreste flirtul cu alte femei.

Citeste si: Esti inselat sau nu? Top comportamente considerate infidelitate si ce ascund ele

Mergi la intalnire cu alte femei

Infidelitate este considerata si intalnirea cu o alta femeie. Daca nu este o intalnire de afaceri, atunci orice iesire cu o femeie este riscanta si considerate infidelitate de mai mult de 40% dintre femeile chestionate.

Mergi in cluburi de striptease

Te-ai simti confortabil cu ideea ca iubita ta baga bani la chilotei tipilor cu patrelele uleiate? Probabil ca nu! Nici femeile nu se simt bine stiind ca iubitii lor sunt cu mainile in sutienul dansatoarelor la bara pentru a le lasa bacsis.  Tocmai aceea, daca stii ca urmeaza o petrecere a burlacilor unde vei ajunge intr-un astfel de loc, mai bine intreaba-ti partenera ce parere are.

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie:
Data articol: 9 februarie 2023