7 lucruri pe care barbatii le ascund de femei

06 aprilie 2020,
Vizualizari: 20.956, 1 azi
iubire de-o vara

Oricat de multa incredere si respect ar exista intr-o relatie, unii barbati au probleme in a-si deschide sufletul si a spune ce ii framanta.

Iata 7 lucruri pe care barbatii se tem sa le recunoasca in fata femeilor.

1. Te iubesc? Nu te iubesc!

Studiile efectuate de psihologi releva faptul ca barbatii au tendinta de a spune primii “Te iubesc”, insa de cele mai multe ori o fac doar pentru ca stiu ca dupa aceste “cuvinte magice” femeia va fi mult mai dispusa sa faca sex cu ei. Si atunci, cum stii sigur daca te iubeste sau nu? “Urmareste-i actiunile. Daca nu sunt pline de pasiune in ceea ce te priveste, ai gasit raspunsul!”, explica Irina Firstein, consilier de cuplu din New York.

2. Nu e incantat de monogamie

Libertatea, in special libertatea sexuala, este mult mai importanta pentru barbati decat pentru femei. “Multi barbati, desi recunosc ca isi iubesc foarte mult sotiile, au relatii extraconjugale fara prea multe remuscari”, explica Firstein.

3. Are o depresie

Depresiile pot lovi pe toata lumea. Insa barbatii tind sa aiba mai multe probleme din cauza aceasta din cauza faptului ca nu isi deschid sufletul. In schimb, poti recunoaste comportamentul depresiv urmarind semne precum: lipsa apetitului sexual, extenuare fizica, tristete, consum de alcool, furie. Depresia este cel mai periculos secret al barbatilor si este indicat sa-ti incurajezi sotul si sa-i arati ingrijorarea inca de la primele semne.

4. Vor mai multa intimitate

Barbatii nu vor doar sex. Barbatii vor si momente de intimitate, cu mangaieri, dezmierdari, cuvinte frumoase.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole