7 lucruri de care barbatii au nevoie de la o femeie

11 decembrie 2019,
Vizualizari: 32.326, 1 azi
cuplu - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - couple-1521414_1920

Indiferent ca esti singur(a) sau intr-o relatie, aceste informatii te pot ajuta. Iata 7 lucruri de care barbatii au nevoie de la o femeie.

 

 

1. Onestitate

Nimeni nu vrea sa aiba o relatie cu o persoana in care nu poate avea incredere. Asa ca onestitatea este este primul pas pe care il  poti face intr-o relatie sanatoasa.

 

 

2. Distractie si prietenie

Fiecare are notiunea lui legata de distractie si prietenie. Daca unii iubesc la nebunie noptile pierdute la club, pentru altii inseamna sa stai acasa in fata televizorului sau sa te joci la computer, in timp ce altora le plac plimbarile romantice. Fa tot ceea ce poti pentru a fi un partener amuzant si prietenos langa care sa poti petrece tot restul vietii.

 

 

 

3. Loialitate

Ca si in cazul onestitatii, loialitatea este un alt aspect la care oamenii tin, indiferent ca sunt barbati sau femei. Barbatilor nu le plac femeile care flirteaza cu altii, chiar daca raman fidele. Se vor intreba tot timpul daca nu cumva iubitele lor isi fac ochi dulci cu vreun coleg de serviciu si asta va duce, in timp, la erodarea relatiei.

 

 

4. Vorbe si fapte

Si barbatii au nevoie de afectiune si momente “siropoase”, asa ca din cand in cand ii poti spune cat de mult il iubesti sau ii poti arata. Cu timpul, pasiunea se stinge in relatie si e nevoie de reasigurari ca nu ti-ai pierdut interesul fata de barbatul pe care il iubesti.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole