Ultimele

7 dintre cele mai fierbinti situatii de sex

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 7 dintre cele mai fierbinti situatii de sex
cele mai fierbinti situatii de sex - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - boudoir-4669606_1920

Exista multe tipuri de situatii care duc la sex, insa cele 7 asupra carora ne-am oprit sunt cele mai fierbinti ipostaze care determina starea de excitare la cote maxime,  si care, implicit, duc la cele mai fierbinti partide de sex. Poate ca situatiile de mai jos nu-ti sunt tocmai pe plac, poate ca incepi sa-ti pui tot felul de probleme de moralitate, dar odata ce te afli intr-una din ipostazele de mai jos, singura solutie este sa te lasi dus de val si… sa faci sex.

Cand vine vorba despre motivele care duc la sex… putem trece o lunga lista: sexul de impacare, sexul de despartire si o groaza de alte motive care duc in aceasta situatie. Totusi, exista cateva situatii a caror principala caracteristica este tensiunea si obsesia gandului exclusiv catre sex.

Deci, orice ai face, nu te poti gandi decat la sex.  Iata care sunt cele 7 situatii despre care vorbim:

1.  Sexul determinat de tensiunea sexuala

Aici intra mult fantezia. Visezi la partida asta de sex, ti-o inchipui, ti-o doresti. Sunteti in faza in care va imbratisati languros si va pupati pe obraz, dar gandul tau zboara muuuult mai departe de atat. Intre voi s-a creat o tensiune sexuala fantastica, careia abia ii poti face fata si care te determina sa te gandesti non stop la sex.  aAceasta situatie determina una dintre cele mai fantastice partide de sex pe care le vei avea vreodata, atunci cand se va concretiza.

2. Sexul determinat de cuvinte deocheate

O situatie extrem de sexy care conduce catre un sex de vis. Poti incepe sa discuti cu el si sa aluneci, usor-usor catre zona fierbinte a unei conversatii, cu fraze de genul: “cat mi-as dori acum sa fim singuri… ce mi-ai face daca am fi singuri?! Cum ti-ar placea sa se intample? Ai vrea sa ma atingi acolo?!” etc. Si mai departe… nu e deloc greu de imaginat.

3. Sexul determinat de o betie cu prietenii

De cele mai multe ori duce la sex in grup. Se intampla mai mereu, oricui, sa iasa cu amicii si dupa cateva pahare in plus, sa se incinga spiritele. Initial incep discutiile despre sex, cu glumele aferente lor. Dupa care, cineva, in mod inevitabil, va lua initiativa: „Ia sa vad cum sarutati voi…” Si lucrurile se intampla.

Citeste si: 3 sfaturi sa cresti tensiunea sexuala in cuplu

4. Sexul determinat de masaj

Ai avut vreodata parte de un masaj full body, intr-un spatiu privat? Te-a masat vreodata o persoana de sex opus, plimbandu-si mainile senzual, pe tot corpul tau? Sunt doua tipuri de masaj, pe care le vei diferentia imediat pe corpul tau: masajul fara intentie, si masajul cu intentie. A doua varianta duce la sex. Sa stai complet gol, intins pe un pat, cu o muzica relaxanta si cineva de sex opus care te mangaie peste tot… Cu siguranta vei avea parte de una dintre cele mai tari partide de sex din viata ta.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 7 februarie 2023