6 tipuri de relatie care iti pot modela viata

22 mai 2020,
Vizualizari: 1.414, 1 azi
tipuri de relatie- sfatulparintilor.ro - pixabay_com- couple-4690635_1920
  1. Relatia de tip experiment

Este de natura egoista. Are loc cand o persoana vrea sa vada ca cineva sa devina ceva. Spre exemplu, cineva vrea ca tu sa fii o persoana diferita, un pic mai diferita decat ti-ai fi dorit tu vreodata sa fii. Asadar, ramane alaturi de tine pentru a incerca sa obtina ce doreste. Vrea sa vada daca experimentul sau va fi un succes si daca te vei transforma in persoana ideala pe care si-a imginat-o. Aproape 98% din astfel de relatii se termina cu un esec.

 

 

  1. Relatia nefericita

Este una dintre cele mai rele tipuri de relatii. Este una pe care ar fi trebuit sa o inchei cu multa vreme in urma insa inca te lasi agatat de ea. De obicei, ea are loc dupa o despartire grea si va impacati dupa cateva luni. Durerea si regretele despartirii sunt aproape imposibil de gestionat si fiecare parte incearca sa resusciteze o dragoste muribunda.

Stiu ca nu sunt potriviti unul pentru celalalt, stiu ca se cearta mai des decat se inteleg bine, stiu ca relatia lor se deterioreaza cu fiecare zi care trece insa nu pot renunta la aceasta relatie. Motivul tine de ratiuni sociale, ceea ce nu face decat sa inrautateasca lucrurile. In cele din urma totul se incheie urat insa este nevoie de timp si multe incercari inutile de a salva relatia. Daca te gasesti prins intr-o asemenea situatie, cea mai buna optiune este sa o iei din loc rapid.

 

 

  1. Relatia tip competitie

O astfel de relatie nu va aduce, niciodata, ceva bun. Cand doi oameni se iubesc, fac tot ce pot pentru a-si ajuta partenerul/a sa se dezvolte. Intr-o relatie timp competitie, ambii parteneri sunt extrem de competitivi si au tendinta de a concura unul impotriva celuilalt.

Spre exemplu, un barbat si sotia sa incearca fiecare sa-si depasesca jumatatea in privinta succeselor obtinute la locul de munca, pana in momentul in care incep sa se priveasca nici macar ca rivali, ci chiar ca inamici. Daca te afli intr-o astfel de relatie, fa-ti un favor si elibereaza-te chiar acum.

Sursa: brightside.me

Imagine de Nguyen Minh Dai de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole