Ultimele

6 tipuri de barbati pe care femeile le adora

tipuri de barbati pe care femeile le adora

4. Tipul stilat

Femeile isi doresc mai degraba sa-ti cheltui banii cu ele decat sa arunci banii pe hainele produse de un creator de moda celebru. Insa, este indicat sa-ti formezi propriul stil clasic si plin de bun gust si sa-l mentii.

De ce este irezistibil: Femeile nu se asteapta de la tine sa fii copia lui Pierce Brosnan sau a lui David Beckham insa daca le adopti stilul, popularitatea ta va fi in crestere. Este bine sa fii la curent cu ultimele trenduri si sa iei doar ce se potriveste stilului tau.

5. Tipul dragastos

Femeile simt nevoia sa arati ca sunt iubite si ocrotite. Iar pentru asta nu trebuie sa le daruiesti luna de pe cer. Tine-o de mana cand mergeti pe strada, priviti impreuna un apus de soare sau da-i un sarut pe obraz.

De ce este irezistibil: Facand acest gesturi marunte tu ii demonstrezi faptul ca esti mandru sa fii vazut cu ea si ca-ti pasa de ea. Aminteste-ti ca daca nu-ti arati afectiunea poate fi perceput ca un semn ca-ti este rusine sa fii vazut cu ea.

Nu rata nici: 6 tipuri de barbati pe care ii intalnesti online

6. Tipul zambitor

Exista un motiv pentru care femeile ii adora pe Richard Gere sau Hugh Jackman – este de zambetul lor si de sclipirea din ochii lor.

De ce este irezistibil:Daca arati ca ei si zambesti asa cum o fac ei, vei face orice femeie sa simta ca este singura care conteaza pentru tine. Si cu siguranta ii vei rapi inima.

foto: Depositphotos.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 6 februarie 2023