6 semne ca nu poti avea incredere intr-un barbat

24 mai 2020,
Vizualizari: 24.133, 1 azi
semne ca nu poti avea incredere intr-un barbat - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - couple-3157067_1920

Vine o vreme, in fiecare relatie, cand incepi sa te simti foarte confortabil in prezenta partenerului, te bucuri de compania lui si nu te vezi altfel decat alaturi de el. Cu toate acestea, mai ales la inceputurile relatiei, tot iti mai pui semne de intrebare daca intr-adevar merita sau nu increderea ta deplina.

 

Unii barbati sunt de incredere, altii nu. Indiferent de experientele anterioare, nu ar trebui sa-i bagi pe toti in aceeasi oala. Ci doar sa fii atenta la semnele pe care ti le transmite prin limbajul trupului, prin vorbele si prin faptele sale.

 

Iata 6 semne ca nu poti avea incredere in barbatul de langa tine.

 

1. Vorbeste tot timpul la telefon in alta camera

Desi cu totii avem de rezolvat probleme personale, nu este deloc un semn bun daca tot timpul raspunde la telefon in alta camera sau fereste telefonul de tine.

 

 

2. Iti trimite SMS-uri fara sa-ti foloseasca numele

SMS-urile sunt la moda si ofera o comunicare simpla si rapida. Cand un barbat “jongleaza” cu mai multe femei, le trimite la toate niste texte generice, fara sa le personalizeze in vreun fel cu numele lor, pentru a nu le incurca. Un alt semnal de alarma poate fi si faptul ca brusc nu te mai striga pe nume si foloseste apelative precum iubito, dulceata etc.

 

 

3. Lucreaza tot timpul peste program sau pleaca pentru diverse “hobby”-uri la ore tarzii

Ai putea sa-ti pui intrebari de ce te mai vezi cu tipul asta daca, de fiecare data cand ai nevoie de el, este plecat fie la “birou”, fie sa practice vreun “hobby”, la ore obscure.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole