Ultimele

6 pozitii sexuale care te fac sa arati mai supla

pozitii sexuale care te fac sa arati mai supla

4. Pozitia „lingura” – pentru siluete in forma de clepsidra (ascunde bratele groase, cu pielea lasata)

Mai ales daca ai talia frumoasa, merita sa incerci aceasta pozitie. El poate sa-si plimbe degetele pe curbura taliei si sa-ti admire formele si rotunjimile. Sprijina-ti capul cu o mana, iar cealalta da-o pe dupa gatul lui. Asta o sa-ti incordeze tricepsii, estompand aspectul netonifiat al bratelor tale.

5. Pozitia „misionarul” – ascunde coapsele si scoate la vedere bustul

Nu subestima aceasta pozitie (veche, dar buna), pentru ca te poate scoate din incurcatura daca vrei sa-ti maschezi coapsele. La fel se intampla si cu pozitia „fluturele” – iti etaleaza abdomenul lucrat si nu mai baga nimeni de seama picioarele grosute. Stai intinsa la marginea patului si lasa-l sa te penetreze din picioare.

Nu rata nici: Plictiseala in pat? Iata 8 pozitii sexuale care vor incinge dormitorul

6. Pozitia „in picioare” – te face sa pari in forma

Asbolut toate pozitiile in care faci sex in picioare iti pun in valoare conditia fizica. Trucul e sa le alegi mereu pentru un „quickie”, si nu pentru partide care dureaza toata noaptea. Stai cu fata la perete, cu bratele ridicate deasupra capului si cu palmele intinse. Asa esti fortata sa te ridici pe varfuri, sa-ti incordezi fesele si abdomenul si sa-ti intinzi bratele, lucru care te va face sa arati mai supla.

Autor: Alexandra NEDELCU
Sursa: Handbag.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 19 decembrie 2022