6 mituri despre orgasmul la femei

20 martie 2020,
Vizualizari: 17.859, 1 azi
mituri despre orgasmul la femei - SFATULPARINTILOR.RO - PIXABAY_COM - beauty-2481372_1920

Orgasmul este unul dintre cele mai placute sentimente pe care le poate trai o femeie. Se spune ca celE mai multe dintre femei vor sa faca sex, datorita dorintei. Insa, se crede ca nu toate femeile vor sa aiba orgasm. Femeile vor ca in pat sa aiba parte de preludiu, sex si romantism. Si acestea sunt doar cateva dintre cele mai intalnite mituri privind orgasmul la femei.

 

In ceea ce urmeaza va prezentam si alte mituri asemanatoare:

 

 

Mit # 1: Femeile nu vor cu tot dinadinsul sa ajunga la orgasm

Este un mit acceptat de barbati. Adevarul este ca nu vor ca de fiecare data cand fac sex sa aiba orgasm. Aceasta este doar o alta modalitate de a fi satisfacuta. Sexul, de asemenea, satisface femeile. Prin urmare, o femeie n-ar trebui sa-si impuna ca fiecare partida de sex sa se finalizeze cu un orgasm.

 

 

Mit # 2: Doar punctul G functioneaza

Cine sustine ca o femeie poate ajunge la orgasm doar prin stimularea punctului G? In afara punctului G sau a orgasmului clitoridian exista femei care prefera orgasmul vaginal. Sexul propriu zis este mult mai placut pentru ele.

 

 

Mit # 3: Prezervativul afecteaza sexul

Nu exista nicio legatura intre prezervativ si orgasmul clitoridian. Adesea, barbatii se tem ca prezervativele reduc placerea in timpul sexului, chiar daca folosirea acestuia este una dintre cele mai sigure metode contraceptive. Insa orgasmul depinde de stimulare si de starea emotionala, nu de prezervative. Mai mult, degetele pot face minuni in cazul orgasmului la femei.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole