6 lucruri care demonstreaza ca nu exista „penisul perfect”

01 septembrie 2022,
Vizualizari: 2.708, 1 azi
penisul perfect

Barbatii vor fi mereu obsedati de penisul lor inca din primii ani de viata. Si, pe masura ce inainteaza in varsta, organul sexual are noi intelesuri. Este suficient de mare? E mai mare decat al colegului, al sefului, al fostului?

Aproape o treime dintre barbati nu sunt fericiti cu ce au primit de la Mama natura, sustine un studiu publicat Journal of Sexual Medicine. Adevarul este ca nu exista penisul perfect. Dovada se afla in cele scrise mai jos.

Aceste 6 fapte, extrase din cercetari facute de experti in sex te vor ajuta sa te simti mai bine cu ceea ce ai in pantaloni.

Media marimii penisului (statistic vorbind) nu este atat de ridicata pe cat ai putea crede

Specialistii au ajuns la un consens privind media penisului. Astfel, un organ genital masculin aflat in repaus poate masura, in medie, 8,9 cm si intre 12.9 si 14.2 cm in erectie. Si inca ceva: lugimea in stare flasca pare sa aiba un impact scazut asupra lungimii in erectie.

Chiar si starurile porno sustin ca marimea nu conteaza

Un sondaj realizat printre starurile feminine a filmelor pentru adulti a scos la iveala urmatoarea idee: nu conteaza atat de mult penisul, ci persoana care este atasata de el, chiar daca organul este sub medie ca marime.

Citeste si: Top 10 pozitii ideale pentru un penis de dimensiuni mai mici

Mai mult nu inseamna deloc mai bine

Un penis mai lung de 17.8 cm are potentialul de a fi cu adevarat dureros pentru  femei. Un organ de o asemenea marime agreseaza mereu cervixul unei femei.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole