6 locuri ideale pentru o partida de sex neconventionala

12 iunie 2019,
Vizualizari: 14.842, 1 azi
locuri ideale pentru sex

4. In masina

Nu e vreo idee originala, insa e un loc foarte potrivit pentru o partida rapida de sex, mai ales daca ai grija sa parchezi, totusi, masina, intr-un loc unde nu vei fi arestat pentru exhibitionism. Chiar daca iti plac senzatiile tari, nu incerca in timp ce conduci! Opreste, totusi, sa te bucuri din plin de moment.

Pozitia ideala, de fapt, logistica masinii indica pozitia misionarului, dar cu ea deasupra.

5. La birou

Sexul la birou este una dintre marile placeri ale vietii, mai ales daca iubita iti face o surpriza si apare in usa biroului tau doar cu un pardesiu sub care nu poarta nimic. Daca e posibil, treceti asemenea activitate in fiecare zi pe agenda voastra. Pozitia ideala… aici aveti mai multe posibilitati, ori in picioare, cu ea sprijinita de zid, ori pe birou, ori pe un fotoliu – depinde si de mobilierul din biroul tau.

6.  Cabina de proba de la magazin

Te-ai incins cand ti-ai vazut iubita pe jumatate dezbracata in cabina de proba, in vreun magazin de haine? Daca sunteti suficienti de curajos, treceti la treaba. Faceti sex din picioare, penetrand-o pe la spate.

Cu putina imaginatie veti trai momente memorabile. Atentie sa nu fiti prinsi sau filmati, sau – mai rau – luati la intrebari de politie!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole