6 greseli care iti distrug viata sexuala

16 aprilie 2020,
Vizualizari: 14.421, 1 azi

Suntem oameni si facem greseli, inclusiv in viata sexuala. Iar problema nu vine din faptul ca gresim, ci ca nu invatam din erori si, in loc sa le folosim ca modalitati de evolutie, le repetam la nesfarsit pana ne distrug viata sexuala.

Iata cateva dintre cele mai intalnite greseli sau credinte care pot avea ca efect distrugerea vietii sexuale:

 

Sa ai un televizor in dormitor

Iti place sa privesti la televizor in timp ce stai lungit in pat? Atunci obisnuieste-te cu ideea ca vei avea o viata sexuala mai putin activa. Un studiu realizat in Italia a descoperit ca toate cuplurile care aveau un televizor in dormitor fac mai putin sex decat cuplurile care nu aveau un asemenea aparat in dormitor. Dormitorul ar trebui pastrat pentru somn si sex. Lasati celelalte elemente care va distrag atentia de la aceste lucruri la usa dormitorului.

 

 

Sa crezi ca sfarcurile sunt cea mai sensibila zona erogena a femeii

Zonele erogene – parti ale corpului care sunt receptive la stimularea sexuala – difera de la o femeie la alta. Ceea ce excita o femeie s-ar putea sa nu aiba niciun efect asupra alteia. Cele mai comune zone erogene ale femeilor sunt: sfarcurile, gatul, urechile, interiorul coapselor si clitorisul. Cea mai indicata modalitate de a afla care este zona cea mai excitanta pentru o femeie este sa experimentezi in timpul preludiului si a partidei de amor sau sa vezi ceea ce o face sa se simta bine. De asemenea, poti s-o intrebi ce-i place.

 

 

Sa crezi ca daca partenera foloseste un vibrator pentru a se masturba inseamna ca ceva nu este in regula cu tine

Barbatii sunt destul de sensibili cand este vorba despre folosirea de catre partenera a unor jucarii sexuale sau a vibratorului. „Oare, eu nu-i sunt de ajuns?”, se intreaba ei ingrijorati.

Folosirea jucariilor sexuale de catre femei este, de fapt, un lucru bun pentru viata voastra sexuala. Decat sa te simti amenintat, mai bine roag-o sa incorporati jucariile sexuale cand faceti dragoste. In zilele noastre exista multe jucarii destinate cuplurilor. Distrati-va in timp ce le folositi impreuna.

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole