6 costume de Halloween care pot fi folosite mereu in dormitor

29 octombrie 2020,
Vizualizari: 1.783, 1 azi
costume de Halloween pentru adulti

Lucrul cel mai neplacut, atunci cand investesti in costumatii de Halloween este ca ele nu isi au rostul decat in ziua dedicata acestei sarbatori americane, pe care, insa, din ce in ce mai multi europeni o sarbatoresc. Site-ul Womanshealthmag.com iti spune ce costume de Halloween sa-ti alegi, astfel incat sa le folosesti si in restul anului, in dormitor, pentru un sex fantastic!

1. Boa de pene

Alege-l orice culoare, fiindca el iti poate folosi cand faci sex astfel: cu el iti poti lega usor partenerul de maini. Bineinteles, un boa de pene nu va oferi o stransoare puternica, dar ideea va va placea, cu siguranta.

2. Ciorapi sexy

Ii poti folosi legandu-ti partenerul in jurul penisului, exact pe rol de inel pentru baza penisului, sau ii poti folosi cu o miscare de frictiune intre picioare, care te va excita si pe tine.

3. Peruca

Oride cate ori iti schimbi culoarea parului sau tunsoarea, asta te face sa te simti bine si o cu totul alta persoana. Acelasi lucru se poate intampla si in dormitor. Cumpara-ti o peruca de Halloween si foloseste-o si in restul anului, in jocurile cu partenerul, in dormitor.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole