Sfaturi sex

5 tipuri de femei pe care barbatii nu le cer in casatorie

11 ianuarie 2018,
Vizualizari: 23.385, 1 azi
sexy - problemesex.ro - freedigitalphotos.net

Barbatii sunt in cautarea unui anumit tip de femeie. Pana sa ajunga la EA, “incearca” mai multe posibilitati. Si chiar daca au relatii pasagere cu toate tipurile de femei, cu siguranta pe unele nu le vor lua de nevasta.

 

Iata care sunt cele mai ocolite 5 tipuri de femei, cand vine vorba de insuratoare, potrivit unui top alcatuit de agentia matrimoniala Samantha’s Table Matchmaking.

 

 

1. Femeia-sefa

Este tipul de femeie care vrea sa fie tot timpul sefa, sa controleze tot, sa hotarasca tot. Barbatul este initial atras de personalitatea ei puternica, insa dupa un timp renunta sa mai aiba in casa inca un sef, o profesoara, o mama sau orice alta autoritate.

 

 

2. Femeia-joaca cu focul

Este tipul de femeie care pune pe jar inima barbatului. Ba ii place, ba nu-i place, ba vrea ceva, ba nu mai vrea. Tipul de femeie care se lasa greu de cucerit poate fi intrigant, la inceput, insa cand va vedea ca indiferent ce-ti face nu este pe plac, va renunta, indiferent cat de mult ii place de tine.

 

 

3. Femeia – “vreau sa te schimb”

Sunt barbati care iubesc tipul acesta de femeie pentru ca ei insisi sunt instabili. Femeia pretinde ca-l iubeste pe barbat asa cum este el. In realitate, insa, incetul cu incetul, incearca sa-l aduca pe “drumul cel bun”. Mai intai ii schimba garderoba, apoi ii aduce alte CD-uri, apoi ii sugereaza alte hobby-uri…

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole