5 tipuri de femei pe care barbatii le evita

07 decembrie 2022,
Vizualizari: 13.547, 1 azi
tipuri de femei pe care barbatii

Femeile sunt extraordinare, femeile sunt superbe si unice. Unele sunt foarte increzatoare, altele sunt puternice, unele sunt timide si altele sunt nesigure. In fond, ce ar fi viata fara femei? Dar cand vine vorba de barbati si de relatii serioase, exista anumite calitati si avantaje care sunt mai apreciate decat altele pe care barbatii incearca sa le evite.

Iata 5 tipuri de femei care ii pun pe barbati pe fuga.

1. Vorbareata

Ea nu se opreste niciodata din vorbit. Sta de vorba cu oricine sta sa o asculte sau se preface ca e interesat de orice. Ea nu este deloc un bun ascultator si ii oboseste pe barbati cu trancaneala continua.

2. Materialista

Ea incearca mereu sa puna ghearele pe portofelul unui barbat. Ei nu ii pasa de compania lui, de discutiile elevate si telurile lui inalte si nu il iubeste pentru ceea ce este. Ea la vantoare incercand sa prinda o prada amarata care sa ii finanteze dorintele materiale ca ea sa nu fie nevoita sa munceasca vreodata.

3. Prostuta

E foarte frumoasa, iti face placere sa o privesti dar cand deschide gura iti dai seama ca mai bine o tinea inchisa. Habar n-are pe ce lume traieste si  nu are probleme existentiale deoarece preocuparile ei se invart numai in jurul modei si barfelor mondene. Ea nu este persoana pe care un barbat o poate scoate la un eveniment important de afaceri.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole