5 tipare de femei pe care barbatii nu reusesc sa le inteleaga

16 mai 2023,
Vizualizari: 12.369, 1 azi
tipare de femei

Despre femei se spune ca nu vor fi niciodata intelese de barbati. Insa unele dintre ele, sunt atat de greu de descifrat, incat pe buna dreptate barbatii nu le inteleg.

Iata 5 tipare de femei pe care barbatii nu reusesc sa le inteleaga.

1. Tipul care, in mod constant, se intalneste cu barbati care seamana cu primul ei iubit

N-ai putut intelege niciodata femeia are se intalneste cu barbati care ii amintesc de primul ei iubit din liceu. Chiar daca acela a fost cel cu care si-a pierdut virginitatea este timpul sa mearga mai departe. Implicandu-se in relatii asemanatoare nu face decat sa se invarta in cerc.

Citeste si: Trei zodii de femei pe care barbatii le aleg intotdeauna

2. Cea care insista sa-ti schimbi profilul de facebook pentru a o include pe ea

Este unul dintre cele mai enervante tipuri de femei. Nu este nimic mai enervant decat femeia pentru care reteaua de socializare este totul. Poate fi o iubita minunata, insa are un mare defect: crede ca reteaua de socializare este viata sa. Este cea care insista sa o pui in fotografia de la profil si nimic n-o va face sa inceteze sa te bata la cap in legatura cu asta. Este modalitatea ei de a le anunta pe celelalte femei ca ii apartii.

3. Tipul de femeie care se implica in batai cu alte femei

In anumite momente aceste femei pot fi confundate cu barbatii. Mai ales ca vor mereu sa se bata. Este destul de stanjenitor sa iesi cu ea in oras pentru ca s-ar putea imbata si atunci este vor incepe necazurilor. Ea este mereu cea care da primul pumn. Acum este calma, ca peste o secunda sa se iau de fata de alaturi pe motiv s-a uitat prea mult la tine.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole