5 situatii in care n-ai nevoie de preludiu

01 septembrie 2023,
Vizualizari: 12.887, 1 azi
situatii in care n-ai nevoie de preludiu

Sexul fara preludiu se intampla de obicei atunci cand nici n-apuci bine sa intri pe usa si te trezesti cu hainele smulse, cu cravata aruncata pe lustra si pantofii pe sifonier. Si in ciuda faptului ca stim cat se vehiculeaza importanta preludiului la femei, iata ca mai sunt si exceptii care… confirma regula, poate. Despre ele vom vorbi in cele ce urmeaza.

Care sunt, de obicei, situatiile care nu “cer” preludiu deloc?!

1.  Dupa o noapte in oras

Ati iesit impreuna si v-ati simtit minunat. V-a placut mult sa dansati prin cluburi, sa beti cate un paharel, ba chiar doua sau trei sau cate or fi fost, sau daca cumva faci parte din clubul-barbatilor-care-nu-danseaza, inseamna ca ai stat la masa, uitandu-te fix la ea cum se unduieste pe diverse ritmuri. Oricum ar fi fost, cert e ca totul a fost teribil de sexy si excitant, asa ca, o data ajunsi in fata usii… cine mai are nevoie de preludiu, cand mai mult ca sigur ca amandoi nu va ganditi decat la sex?!

5 pozitii ideale pentru preludiu

2.  Sexul de bun venit

Fie ca ai fost plecat intr-o deplasare de serviciu sau a trebuit sa lipsesti cateva zile fiindca poate ti-ai insotit parintii undeva, in toata aceasta perioada cat ati fost despartiti libidoul a crescut de ambele parti, asa ca e clar ca acesta a fost preludiul. Iar la reintoarcerea ta… hainele au zburat si s-a intamplat.

3. Dupa o nunta

Femeile reactioneaza tare ciudat dupa ce participa la cate o nunta. Vei putea observa cu usurinta ca iubita ta brusc e mult mai entuziasta in pat decat de obicei. Asta, de regula, se intampla din doua motive: 1. Doreste sa sarbatoreasca din toata inima statutul ei de femeie libera, fara angajamente, fara sot si copii, sau 2. Iubita ta e genul care isi doreste neaparat sa se marite, motiv pentru ca incearca sa-ti dea de inteles chestia asta prin toate mijloacele cu putinta.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole