5 semne ca ti-ai gasit jumatatea

10 iulie 2019,
Vizualizari: 22.792, 1 azi

Cum sa fim siguri ca am intalnit cu adevarat Marea Iubire? Este in mod sigur Ea cea pe care v-ati dorit-o dintotdeauna? Este o iubire trecatoare sau cu adevarat o iubire cum ati intalnit numai in povesti?

 

Iata semnele sigure care va vor face sa intelegeti, atunci cand apar, ca este vorba exact de acel „amor total”.

 

 

1. Esti continuu fascinat de tot ceea ce face, spune sau gandeste ea si traiesti fericirea pe care o asteptai de mult

Intotdeauna cand sunteti impreuna simti o mare placere, bucurie, fericire, iar atunci cand inchizi ochii, simti ca nu este nici o diferenta intre voi doi, de parca ati fi o singura fiinta. Cand sunteti numai voi doi, este ca si cum ai fi singur, caci nimic nu te incomodeaza, nimic nu e in plus sau in minus: parca totul ar fi perfect. Dar asa si este: perfect!

 

 

2. Chiar daca nu este cu tine, ii simti prezenta, oriunde ai fi

Este ca si cand intre voi doi s-a nascut o legatura invizibila prin intermediul careia puteti comunica permanent. Acum spatiul si timpul nu mai conteaza pentru voi doi, fie ca sunteti impreuna sau nu; acesta este sentimentul libertatii pe care o ofera iubirea adevarata. Simti daca ii este bine sau ii este greu, simti cand se bucura sau cand plange, la fel cum ai simti propriile tale stari si sentimente. Iti doresti fericirea numai pentru ca astfel si ea ar putea fi fericita. Ii simti dragostea cum te invaluie mereu si mereu…

 

 

3. Ceva din tine iti spune mereu ca esti indragostit

Iti vine sa iti strigi fericirea pe strazi, iti vine sa canti si sa dansezi. Simti ca tu ai un cu totul alt ritm decat ceilalti oameni. Nu mai esti la fel ca ei, esti cu mult diferit… dar si cu mult mai fericit. Caci acum traiesti in ritmul iubirii. Si de aceea esti fericit.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
minimax
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole