5 semne ca intalnirea a mers prost

06 iunie 2023,
Vizualizari: 9.149, 1 azi
semne ca intalnirea a mers prost

In sfarsit te-ai intalnit cu o persoana aparent draguta si totul pare ca a decurs in ordine, sau nu. Iata 5 semne care iti arata ca intalnirea a  mers prost.

1. Vorbeste prea mult sau prea putin

Comunicarea este cheia unei relatii umane sanatoase. Insa daca ai un partener care vorbeste nonstop si vorbeste numai despre el, despre fostele iubiri, despre parinti, despre job, despre catel, fara ca tu sa fi apucat macar sa spui cum te cheama, trebuie sa te gandesti foarte bine daca mai merita sa pierzi timpul cu o alta intalnire. La polul opus sunt persoanele care abia daca scot doua vorbe, iar tacerea devine apasatoare.

Citeste si: La a cata intalnire este bine sa faci sex

2. Nu e politicos

N-ar trebui sa mai continui sa te vezi cu o persoana care critica in continuu. Daca nu se poarta frumos cu chelnerii sau cu oricare alt om cu care intra in contact , daca se plange de mancare, daca are tot timpul ceva de comentat la adresa ta sau a altora, ar trebui sa-ti pui serioase semne de intrebare.

3. Temperatura

Nu ne referim, desigur, la temperatura din restaurant sau de afara, ci la cea dintre voi. Daca partenerul este prea rece sau, dimpotriva, prea “incalzit”, ambele situatii pot insemna ca nu este ceea ce trebuie pentru tine.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole