5 secrete despre cum s-o satisfaci la superlativ

13 martie 2023,
Vizualizari: 12.670, 1 azi
cum s-o satisfaci

Site-ul Menshealth.com a realizat un sondaj de opinie pe un esantion de 3.289 femei, intrebandu-le cat de fericite sunt cu viata lor sexuala. Primele cinci sugestii despre ce le face cele mai fericite au alcatuit un top dupa cum urmeaza:

1. Vrea mai mult decat i-ai oferit deja

Desi cele care s-au declarat satisfacute de viata lor sexuala au afirmat ca fac sex de cateva ori pe saptamana, doua din cinci au recunoscut ca vor si mai mult. Si nu se refera neaparat la penetrare si la act sexual clasic. Femeile dau intelesuri multiple ideii de sex. E suficient sa le faci sa se simta dorite si sa le trimiti mesaje in acest sens, ca sa fie satisfacute. Barbatii adesea se tem sa nu ceara prea mult, dar si femeile au cel putin un apetit sexual la fel de mare ca si ei.

2. Se simte foarte bine in pielea ei

O femeie cu adevarat satisfacuta nu are probleme cu respectul de sine, dovada ca patru din cinci parteneri le gasesc extrem de sexy. Si daca vrei o bomba sexy langa tine, cu atitudine corespunzatoare… nu-I critica niciodata corpul! Va deveni brusc ingrijorata despre felul in care o privesti. Nu se va mai simti deloc confortabil in prezenta ta.

Citeste si: 5 lucruri pe care femeile si le doresc in pat, dar nu indraznesc sa ceara

3. Isi exprima dorintele clar, in cuvinte

O femeie sexy si increzatoare spune totul, fara probleme, in cuvinte. Nu se teme sa ceara ce-i place si astfel de femei ajung la orgasm fara probleme. Incurajeaz-o sa vorbeasca deschis despre sex inclusiv atunci cand nu-l puteti practica. Inclusiv atingerile si vorbele au incarcatura sexuala.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole