5 secrete ale femeilor satisfacute de viata lor sexuala

10 martie 2023,
Vizualizari: 14.424, 1 azi
secrete ale femeilor satisfacute

Site-ul Menshealth.com a testat un esantion de 3.289 femei pe subiectul unei vieti sexuale fericite, si iata un top 5 al secretelor celor care au reclamat cea mai implinita viata sexuala.

1. Vor mult sex si mai mult decat media

Desi studiul demonstreaza clar ca femeile satisfacute fac sex de cateva ori pe saptamana, acelasi studiu arata ca doua din cinci femeile intervievate simt nevoia de si mai mult sex decat atat. Specialistii spun ca femeile au nevoie de multa afectiune, asa ca peste zi spune-i cat de dor iti e de ea, iar seara, acasa, spune-i cat de sexy e in bluza cea rosie.

2. E constienta de cat de sexy e

Femeile satisfacute si fericite cu viata lor sexuala nu sufera de lipsa de respect de sine. Patru din cinci declara ca partenerii lor le cred si le vad extrem de sexy si niciodata nu le critica trasaturile fizice. Daca are cea mai mica indoiala ca barbatul de langa ea n-o place suficient, nu se va arata niciodata dezbracata in fata lui.

Te mai poate interesa: Cate femei sunt satisfacute sexual?

3. Vorbesc fara retinere despre ceea ce le place

Femeile fericite sexual sunt sigure pe ele si comunica foarte clar despre ce le place si ce nu. 87% dintre femeile intervievate se exprima verbal fara retineri si au orgasme multiple de obicei. Ele trebuie incurajate sa vorbeasca despre sex si in conjuncturi non sexuale. Insa este bine sa cauti si indicii ale limbajului non verbal, daca vrei s-o faci fericita.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole