5 puncte sensibile ale barbatului si cum sa le atingi

19 iunie 2019,
Vizualizari: 94.150, 1 azi

Potrivit unui studiu publicat in jurnalul Cortex, penisul este cel mai sensibil loc al barbatului. N-ar fi trebuit o armata de cercetatori ca sa demonstreze ceea ce se stie deja de multa vreme. Totusi, studiul a scos la iveala si alte zone sensibile pe care femeile le pot atinge in momentele intime.

Iata care sunt cele mai sensibile locuri ale barbatului si cum sa le atingi, potrivit sfaturilor terapeutului sexual Gloria Brame.

 

1. Gatul

Gatul este foarte indepartat de cea mai sensibila zona a barbatului, insa este la fel de “activa”. “Stimularea gatului trimite semnale catre sistemul circulator care stimuleaza pomparea sangelui in tot corpul”, explica Gloria Brame. Atinge-i usor gatul, saruta-l sau loveste-l usor pentru a activa centrii nervosi ai gatului unui barbat.

 

 

2. Buzele

Si barbatilor le place sa fie sarutati, in plus “buzele sunt unele dintre cele mai sensibile membrane ale corpului”, explica Brame.

 

Afla aici Tehnici pentru un sarut de megasenzatie

 

 

3. Sfarcurile

Unii barbati au sfarcurile ultrasensibile, in timp ce altii nu reactioneaza in niciun fel cand ii atingi. Asa ca, ia-o incet. Daca partenerul tau nu e sensibil in zona sfarcurilor, atinge usor zona din jurul lor, urmarind o linie imaginara cu degetele sau cu limba.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole