5 momente ideale pentru sex

03 mai 2019,
Vizualizari: 16.519, 1 azi

Sexologii au descoperit care sunt cele mai prielnice momente pentru diferite partide de sex, in functie de dispozitia fizica sau psihica, vremea de afara si durata relatiei.

 

Iata 5 momente ideale pentru sex.

 

 

1. Cand ai incredere in tine

Increderea de sine este un factor important in relatia de cuplu. Daca tie nu-ti place de tine, ce pretentii poti avea la partenerul de viata?! Sexologii spun ca cel mai prielnic moment de a face sex si sa ai incredere de sine este cand te intorci de la sala. Cel putin asa rezulta dintr-un studiu realizat la Universitatea din Florida, potrivit caruia, dupa ce faci miscare, corpul elibereaza hormoni care te fac sa te simti mai bine, iti sporeste increderea de sine si te dezlantui mai usor in pat.

 

 

2. Sex fara limite

Daca planuiesti o partida de sex fara ihibitii, fara bariere, asteapta lunile iulie si august. Sexologul Tammy Nelson, expert in relatii din New Haven, spune ca aceste doua luni sunt cele mai prielnice pentru sexul “out-door”: pe acoperis, in curtea casei, in parc sau oriunde puteti astfel incat sa iesiti din zona de confort a propriului pat conjugal.

 

 

 

3. Sex cand esti foarte ocupat

Programeaza o intalnire romantica, un weekend in doi care sa se termine cu focuri de artificii in dormitor. Nici nu trebuie sa iesiti din casa. Pune o muzica lenta, inbraca-te lejer, dar sexy, si concentreaza-te pe calitate, nu pe cantitate.

 

 

4. Sex ca sa iesi din rutina

Cand esti intr-o relatie de ceva vreme, e mai greu sa fii creativ in pat. Insa nu imposibil. Uita de pozitia misionarului din fiecare seara de sambata. Pune ceasul sa sune la ora 3 dimineata si trezesteste-ti partenerul in cel mai sexy mod posibil.

 

 

5. Sex in noaptea nuntii

Nunta ta a fost demult, dar asta nu inseamna ca nu te mai poti bucura de sexul din noaptea nuntii. In timpul nuntii altora, desigur. Nu astepta sa se termine petrecerea si sa fii prea plin de la mancare sau de la alcool (factori care saboteaza cheful de sex).

Imagine de Alejandro Tuzzi de la Pixabay

Cuvinte cheie: , , ,

codul
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole