Ultimele

5 modalitati sa atingi mai usor orgasmul. Ce rol au lubrifiantii si fanteziile

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 5 modalitati sa atingi mai usor orgasmul. Ce rol au lubrifiantii si fanteziile
modalitati sa atingi mai usor orgasmul

Abilitatea de a avea orgasm este una dintre cele mai dorite, insa in acelasi timp neinteleasa, experienta umana – intrucat oamenii cred, in mod gresit ca este conditionata exclusiv de zona genitala cand, de fapt, abilitatea de a ajunge la climax se reflecta in organism si se naste adanc in creier.

Iata, asadar, 5 modalitati sa atingi mai usor orgasmul.

Orgasmul incepe cu excitatia, nu cu dorinta

Renunta la ideea ca ai nevoie de dorinta pentru a incepe experienta sexuala. Adevarul este ca mecanismul excitatiei – aflat in zona limbica a creierului acolo unde bulbul olfactiv se intersecteaza cu procesarea emotiilor, a memoriei si a sexualitatii – este cheia. Toti marii amanti din istorie depindeau de miros pentru a-si declansa impulsurile sexuale. O dovada este in acest caz, oferita de Josephine care la cererea lui Napoleon nu s-a spalat o saptamana. Fii atent la mirosul care te excita si inconjoara-te de el in apropierea dormitorului.

Excitarea este influentata direct de lubrifiant

La inceputul vietii legatura dintre secretiile genitale si excitatie te putea surprinde. Tocmai de aceea este plin de erotism sa aplici lubriafiant sanatos pe piele. Spre exemplu, aplicarea catorva stropi de ulei pe orice parte de acorpului te poate face sa te simti sexi. Sentimentul nu se poate totusi compara cu o mana care se plimba pe coapsele, burta, ori interiorul picioarelor bine uleiate. In aceleasi timp folosirea unui lubrifiant sanatos care imita propriile tale secretii va declansa in creier mecanismul excitatiei. Acest lucru este folositor milioanelor de femei care, dintr-un motiv sau altul, nu se lubrifiaza suficient. Nu uita ca organismul stie deja calea directa spre excitatie. Gaseste ceva ce ti se potriveste si foloseste-l din plin.

Citeste si: Cum recunosti un orgasm adevarat de unul simulat?

Respiratia exprima excitatie

Mecanismul nostru excitant este propria respiratie. Nu prea exista prea multe lucruri cu impact pozitiv atat de mare asupra excitatiei decat sa iti concentrezi atentia pe propria respiratie in timp ce atingi persoana iubita. Fii atent la modul in care respiri scurt si rapid ori adanc si incet si incearca sa schimbi modelul si vezi ce efect are asupra excitatiei. Experimenteaza practica straveche de sincronizare a respiratie cu parterena ta si constientizeaza cat de stransa devine conexiunea dintre voi, aceasta fiind calea imediata spre orgasmul dorit.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 26 februarie 2024