5 metode de satisfacere a partenerei dupa ce tu ai ajuns la orgasm

20 februarie 2020,
Vizualizari: 21.240, 1 azi
metode de satisfacere a partenerei dupa orgasm - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - bed-1822497_1920

 

4. Satisfacere orala

Cand iti folosesti limba in zonele ei intime, dar o si penetrezi cu degetele in acelasi timp, nu faci decat sa-i stimulezi simultan atat clitorisul, cat si punctul G, exact cele mai fierbinti puncte ale ei. Vei constata ca nu va trece mult timp pana cand o vei auzi tipand de placere. Da-i intre 3 si 5 minute si orgasmul nu va intarzia sa apara.

Daca in timpul contactului sexual ati folosit prezervativ, s-ar putea sa nu-ti palca gustul ei, avand in vedere ca vei simti din plin “iz-ul” de latex. Foloseste variante poliuretanice de prezervative – acestea nu lasa urme de nici un fel ca miros sau gust.

Daca ti se pare un efort mult prea mare sa-i faci sex oral, foloseste-ti doar degetele. Aseaz-o in pozitia lingura si stimuleaza-i clitorisul. In plus, asa vei pastra un contact strans cu ea, chiar daca nu stati fata-n fata.

 

 

5. Convinge-o sa se masturbeze in fata ta

Spune-i cat de mult ti-ar placea s-o vezi cum se satisface singura, in timp ce tu te uiti. In plus, e oportunitatea ideala sa constati ce-i place cel mai mult.

 

In final, nu uita: indiferent de cat de obosit ai fi, nu-ti lasa partenera nesatisfacuta. Poate ca cea mai mare satisfactie a ta, dincolo de orgasm, este s-o vezi pe ea in extaz.

Imagine de Sasin Tipchai de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
minimax
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole