5 intrebari foarte importante pe care sa le pui inainte sa faceti sex

19 iulie 2019,
Vizualizari: 9.439, 1 azi
intrebari inainte sa faceti sex

Astazi, sexul este foarte popular. De la sexul de-o noapte, pana la relatiile de lunga durata, placerile carnale ocupa un loc destul de important in viata multora. Asa au aparut si termeni precum “mariaj deschis” sau “prieteni cu beneficii”.

Poate ca niste intrebari personale inainte de a face sex nu sunt prea romantice si strica dispozitia, dar pot insemna faptul ca esti reponsabil si ca iti asumi ceea ce urmeaza sa se intample.

 

Iata 5 intrebari foarte importante pe care ar fi bine sa le pui inainte de a face sex cu un partener nou.

 

 

1. Esti casatorit(a)?

Nu te astepta ca el/ea sa-ti spuna din prima ca este casatorit(a). De obicei, oamenii ocolesc aceste discutii, insa daca sunt intrebati franc, de cele mai multe ori spun adevarul. Doar cineva foarte “antrenat” sa minta te poate pacali. Dupa ce afli raspunsul, decizia de a continua sau nu iti apartine. Dar macar, o faci in conostinta de cauza.

 

2. Cu cate persoane ai facut sex?

Atunci cand ajungi in pat cu cineva, faci sex cu fiecare persoana cu care partenerul a facut sex. Aceasta este realitatea “revolutiei” sexuale pe care o traim. Grija principala este transmiterea pe cale sexuala diverselor boli: de la scabie, paduchi lati sau Chlamydia, la negi si herpes genital, gonoreea si sifilis, sau HIV/SIDA. Intreaba fiecare partener de sex daca si-a facut testul HIV/SIDA sau pentru orice alta boala cu transmitere sexuala. Este recomandat sa nu te angajezi intr-o relatie sexuala daca nu ai raspunsul clar la aceasta intrebare.

 

3. Ce tip de sex preferi?

Imagineaza-ti ca ajungi in pat cu o persoana pe care nici nu o cunosti prea bine si iti propune o partida prea “aventuroasa” cu care nu te simti deloc confortabil. Intrebarea poate fi adresata direct sau “mascat”: “Ce fantezii sexuale ai?”. Sexul oral, anal, bondage, sadomasochism sunt de acceptat atat timp cat ambii parteneri sunt de acord cu ele.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
minimax
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole