Ultimele

5 feluri in care sexul ne face mai destepti si ne imbunatateste viata

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 5 feluri in care sexul ne face mai destepti si ne imbunatateste viata
sexul ne face mai destepti - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - woman-3418369_1920

Unul dintre motivele pentru care oricui i se poate parea fara sens sa urmeze o cariera in cercetare este tocmai felul in care cercetatorii se contrazic. In ciuda titlului de mai sus, nu o data toata lumea a putut citi faptul ca la vederea unei femei frumoase orice barbat pierde cel putin 50 de puncte din totalul de puncte al propriului IQ – ne explica site-ul www.thefrisky.com si site-ul www.yourtango.com.

Si totusi, azi aflam ca sexul ne face mai destepti! Deci, o pereche de sani face orice barbat sa-si piarda mintile, dar ii creste totodata coeficientul de inteligenta la vederea lor?!

Asa se pare, si exista si un top 5 care demonstreaza afirmatia de mai sus.

1. Capacitatea mentala creste

Conform studiului efectuat de Universitatea din Amsterdam, esantionul cu cele mai frecvent si bune performante sexuale a prezentat si o mai mare capacitate mental si de analiza a tuturor problemelor la care au fost supusi.

Beneficiile sexului: Cum si de ce sexul te face mai frumoasa

2. Mai fericiti

De vina fiind eliberarea de oxitocina, care se “intampla” atunci cand faci sex.

3. Eliberarea de stres

Serviciu, facturi, rate la banci, copii de ingrijit si crescut, e de mirare cum nu ne pierdem mintile cateodata. Insa din nou eliberarea de oxitocina isi spune cuvantul! Cei care fac sex mai des se si elibereaza de o cantitate mare de stes, “maturate” fix de aceasta oxitocina.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 13 octombrie 2023